Armands Virbulis
Foto: Armands Virbulis
Lai gan valda uzskats, ka veselīga uztura ievērošana paredz arī pārtikas produktu iegādei paredzēto naudas tēriņu palielināšanos, liekot lietā izdomu un plānošanas prasmes, veselīgi dzīvot var ikviens no mums. Iedvesmojot tiekties pēc dažādības ikdienas ēdienkartē, kulinārā žurnāla "Pie galda!" redaktore un viena no raidījuma "Gatavo 3" vadītājām Linda Vilmansone iesaka, kā gatavot un baudīt gardu maltīti brīvā dabā, kā arī vērtē Rīgas restorānu piedāvājumu.

Rīga maza, bet piedāvājums plašs

Man šķiet, ka salīdzinoši mazajā Rīgā ir ļoti plašs piedāvājums, jāzina tikai, kur meklēt. Ja vēlamies, mēs Rīgā varam atrast gan garšīgu itāļu picu, gan izbaudīt uzbeku virtuvi utt. Domāju, ka katrs var atrast vismaz piecas sevis iemīļotas vietas. Turklāt katru mēnesi, katru dienu tiek atvērtas jaunas vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!