Privātais arhīvs
Foto: Privātais arhīvs
Lai arī Laura Zvejniece stāsta, ka ikviena viņas diena ir citādāka un neparedzama, katrā no tām viņa cenšas sadalīt uzmanību trīs svarīgākajām lietām savā dzīvē: ģimenei, savam uzņēmumam, "restorānīgajai" kafejnīcai "Pagalms", ko izveidojusi kopā ar savu dzīvesbiedru Jāni Kundziņu, kā arī dzīves baudīšanai. Kā uzturēt atmosfēru, dzīvot līdzi laikam, pievērst īpašu uzmanību jauninājumiem, nepadoties pēc kūtro latviešu komentāriem sociālajos tīklos, kā arī kā sabalansēt dzīvi tik saspringtā grafikā, stāsta pati Laura.

Runājot par ēdināšanas biznesa ideju, Laura stāsta, ka ar šo jomu viņa ir sevi saistījusi, kopš sevi atceras. Pirmais darbs bijis šajā industrijā pats vienkāršākais – trauku mazgātāja, tad sekojis, kā pati smejas, paaugstinājums viesmīles amatā un tad jau arī bufetnieka amats nav paskrējis garām. Pašai arī ļoti patīk gatavot ēst, un viņa nebaidās eksperimentēt ar iegūtām zināšanām, ceļojot pa pasauli, tas ir viņas sava veida hobijs – izzināt citu zemju kultūru un ēšanas paražas.Tāpat bijis arī laiks, kad Laura strādājusi uzņēmumos kā asistente projektu vadīšanā, uzņēmuma personāldaļai un grāmatvedībai, kā arī sabiedriskās attiecības viņai nav svešas. Par dizainu un modi interese arī ir ļoti liela. "Viss nonāca līdz tam, ka ir laiks vairs nestrādāt dēļ vai pie kāda, bet parādīt savu redzējumu. "Nāca" laiks un "atnāca" arī vieta, kur īstenot savu projektu, kas zemapziņā bija jau sen kā dzimis. Protams, man kā darbu izpildītājam citu uzņēmumos tas nelikās tik liels, grūts un finansiāli dārgs projekts," stāsta Laura.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!