Foto: Privātais arhīvs

"Ja tev tas ir iekšā, ja tu to tik ļoti mīli un dari no sirds, tad visas durvis ir vaļā." Pirms pāris gadiem apskaužamo dejas prasmju, nerimstošā smaida un enerģijas dēļ Baiba Klints kļuva par interneta sensāciju un ar viņas talantīgo sniegumu, iemūžinātu video, dalījās pat tādi mākslinieki, mūziķi kā Kriss Brauns un Tyga.

 Ar meistarklasēm apbraukājusi Eiropu, pabijusi Ķīnā, Taizemē un Āfrikā, ar dejas prieku viņa aplipinājusi arī citus. "Ceru, ka sāksim vairāk apzināties savas spējas, atbalstīt viens otru. Mēs esam talanti, zelta gabali! Ticēsim paši sev, ticēsim viens otram. Ne tikai dejā, ticu, ka jebkurā nodarbē tā ir. Šogad mūsu mazā tauta ar hokeja, basketbola sasniegumiem, mazā valstiņa ar diviem miljoniem pret milzīgo Vāciju, ASV, Kanādu. Jā, tie esam mēs!"

Lai gan vadi TV raidījumus, reklamē modes veikalus, tava galvenā nodarbe ir deja. Ko tev tā nozīmē?

Nespēju pat noticēt visam, ko deja man dzīvē ir devusi. Vietas, kur esmu bijusi, cilvēki, kurus iepazinusi, kultūras, kuras redzējusi, – viss ir dejas dēļ. Deja man ir viss! Baiba Klints ir deja.
Bērnībā biju ļoti aktīvs bērns. Mēģināju spēlēt tenisu, nodarboties ar peldēšanu. Skolā bija standarta deju pulciņš, un mamma mani uz to aizveda. Man patika kustēties, taču biju apaļīga, tukla, bet mans partneris – tievāks. Nejutos ar viņu komfortabli pārī un mammai teicu, ka gribu citas dejas. Uz tādām mana draudzene negribēja doties viena, "aizvilka" mani līdzi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!