Fоtо: Vida Press

No pirmā acu uzmetiena varētu šķist, ka Holivuda nav labs attiecību padomu avots, ņemot vērā to, cik daudz zvaigžņu satiekas, apprecas un drīz vien arī izšķiras. Tomēr ir izņēmumi!

Iepazīšanās padomi

Rianna: "Velti laiku savām attiecībām"; "Pieņem cilvēku tādu, kāds viņš ir"

2019. gadā Rianna atklāja noslēpumu, kā panākt, lai attiecības izdotos: "Tam ir jāatvēl laiks! Tāpat kā es rūpējos par saviem uzņēmumiem, man ir jākopj arī attiecības!" Lai nodrošinātu to, ka viņas prioritāte ir attiecības, Rianna savā kalendārā pat ieplāno dienas, kas veltītas tikai un vienīgi attiecību kopšanai.

Otrs Riannas ieteikums – nemēģināt kādu pārtaisīt, lai derētu tev. "Ir cilvēki, kas satiekas ar domām un vīzijām par to, kāds šis cilvēks varētu būt nākotnē. Tomēr beigu beigās cilvēks izrādās pavisam citādāks. Rezultātā – vilšanās. Atceries, ikvienam indivīdam ir tendence kļūt labākam, bet ir arī tendence kļūt sliktākam..."

Bejonse: "Izveidojiet pamatu"

2013. gadā Bejonse sacīja, ka draudzība ar Jay-Z bija ļoti labs atspēriena punkts pirms abi kļuva par pāri. "Mēs vispirms pusotru gadu draudzējāmies, pusotru gadu sazvanījāmies pa telefonu, un šis pamats attiecībās ir tik svarīgs!"

"Pirms satiku savu vīru, es biju neatkarīga. Starp mums valda dabiska ķīmija un patiesas attiecības, un tās balstītas uz lietām, uz kurām ir jābalstās attiecībām," intervijā stāstīja Bejonse.

Teilore Svifta: "Paņemiet pauzi no iepazīšanās"

Svifta 2014. gadā žurnālam "Esquire" pastāstīja, ka ilgu laiku bijusi viena un daudz ko no tā iemācījusies. "Ikvienam ir veselīgi padzīvot pāris gadus bez satikšanā. Tikai tāpēc, ka nepieciešams iepazīt to cilvēku, kas tu patiesībā esi," viņa teica. "Es zinu, kā tikt galā ar lietām pašai, nevis koncentrēties uz kāda cita emocijām un grafiku."

Mišela Obama: "Precies ar to, kuru cieni"

2019. gadā Mišela Obama uzsvēra, ka laulība ir grūta, un tas jāņem vērā jau iepazīstoties. "Tāpēc ir tik svarīgi apprecēties ar to, kuru cieni," viņa teica. "Ir svarīgi apprecēties ar kādu, kurš ir tev līdzvērtīgs. Kurš grib, lai tu uzvarētu, un tu tikpat ļoti vēlies, lai viņš būtu vinnētājs."

Dženifera Lopesa: "Padomājiet par to, kas jums nepieciešams no partnera"

2019. gadā Dženifera Lopesa izteica stingru brīdinājumu kādai "Tinder" iepazīšanās lietotnes lietotājai. "Puiši līdz 33 gadu vecumam ir patiešām bezjēdzīgi," viņa pauda un rekomendēja patiesi izvērtēt to, kas sievietei vajadzīgs no vīrieša.

Emma Vatsone: "Sper pirmo soli!"

Emma Vatsone nebaidās izdarīt pirmo gājienu. Es patiešām aizvedu kādu vīrieti vakariņās," viņa atklāja. "Es izvēlējos restorānu un piedāvāju izmaksāt. Tas bija neērti, bet foršais tajā bija tas, ka mēs abi bijām gatavi runāt par to, kāpēc tas bija tik neērti."

Kāzu un laulību padomi

Merila Strīpa: "Sakiet jā smagām sarunām"

Merila Strīpa izdevumam "New Zealand Women's Weekly" pastāstīja, ka smagas sarunas bija viņas 45 gadus ilgās laulības noslēpums. "Jums jārunā par visiem jautājumiem, kas radušies, pat par vismazākajām lietiņām," viņa teica. "Jums jāuzklausa sava partnera problēmas, ieteikumi un padomi. Un jāpieņem, ka jums ne vienmēr taisnība."

Raiens Reinoldss: "Praktizējiet empātiju"

Savā "Instagram" ierakstā Reinoldss uzsvēra, ka Bleika Laivlija padarījusi viņu par laipnāku cilvēku. "Viņa vienmēr ir empātiska," viņš teica. "Viņa pat dusmas uztver empātiski. Viņa ar empātiju izturas pret naidu. Viņa veltīs laiku, lai iedomātos, kas noticis ar cilvēku, kad viņam bija pieci vai seši gadi. Un viņa ir padarījusi mani par empātiskāku cilvēku."

Nikola Kidmena: "Koncentrējieties uz "mēs""

Nikola Kidmena sacīja, ka viņa un vīrs Kīts Urbans apzināti iekļauj viens otru katrā svarīgajā lēmumā. "Jāturpina ieguldīties tajā, ko mēs saucam par "mēs"," viņa teica. "Kad izveidojas "mēs", tas ir abu iesaistīto personu kopīgs darbs. Tas ir tas, ko jūs radāt. Tas nav nevienam citam. Tas ir tikai starp jums abiem."

Sekss un intimitāte

Hloja Kardašjana: "Jābūt neķītrām sarunām"

2016. gada emuāra ierakstā Hloja skaidri norādīja, ka viņai guļamistabā vajadzīgas neķītras un pikantas runas. "Saziņa seksa laikā ir obligāta, domāju, ka tas ir nepieklājīgi pret otru, ja tu nerunā," viņa rakstīja. "Ja mans puisis nav skaļš, es neesmu sajūsmā. Kā tad es varu zināt, vai viņš maz to izbauda?"

Kristena Bela: "Ieplāno seksu"

"Ilgtermiņa mīlestība ir neērta, bet tā ir tā vērta," sacīja Bela, atgādinot saviem faniem, lai viņi "cenšas", kad runa ir par viņu attiecībām.

Kristena Bela izdevumam "Self" paskaidroja arī to, ka dažkārt nepieciešama papildu plānošana, lai laulības dzīve būtu pikanta. "Ir reizes, kad sekss ir ierakstīts kalendārā," viņa teica. "Tu saki partnerim: "Es zinu, ka esi noguris, bet pagājušas jau divas nedēļas, tāpēc mums tas tiešām jādara. Šodien!"

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !