Foto: Shutterstock

Ņujorkas slavenais ģimenes advokāts Džeims Sekstons medijā "New York Post" atklājis divus galvenos iemeslus, kādēļ cilvēki bieži šķiras. Iemesli gan nav diez ko sarežģīti.

Podkāstā "The Diary Of A CEO" advokāts skaidroja, ka bieži tieši neuzticība ir vainojama pie tā, ka pāri šķiras. Taču otras pusītes krāpšana ir tikai viena no "sastāvdaļām", kas noved cilvēkus pie kopīgu ceļu šķiršanas. Sekstons apgalvo, ka tieši seksa trūkums attiecībās bieži vien noved pie neuzticības. "Vīrieši vēlas vairāk seksa, sievietes vēlas vairāk kvalitātes" viņš norādījis, "tā paša iemesla dēļ pornogrāfija ir populārāka vīriešu vidū nekā sieviešu".

Otrs iemesls – nauda. "Naudai ir liels sakars ar varu. Nauda ir saistīta ar kontroli. Nauda ir saistīta ar iespējām, drošību, tā ir saistīta ar daudzām lietām," skaidro Sekstons, piebilstot, ka attiecībās nauda tomēr nav galvenā. "Tā kā nauda ir tikai valūta, ar kuru tirgojamies, domāju, ka patiesībā tā ir saistīta arī ar daudz sarežģītākām lietām. Cilvēki ir negodīgi pret sevi un arī naudu," stāsta eksperts. Sekstons paskaidro, ka, ja sieviete zaudē darbu un nepelna, tas parasti nerada problēmas attiecībās. Taču, ja bez darba paliek vīrietis, attiecības var pasliktināties, jo sievietes "nepiesaista ideja būt par maizes pelnītāju".

Lai nauda neizpostītu mīlestību, viņš attiecībās viens otram iesaka patiesi pievērst uzmanību, tādējādi uzturot svarīgo "dzirkstelīti". Un neaizmirst arī par tādiem ikdienas sīkumiem, kā piemēram, mīlestības zīmīšu rakstīšana – to uzrakstīšana prasa vien dažas minūtes, bet skaidri pasaka, cik ļoti otram cilvēkam rūpi.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!