Foto: Ģirts Raģelis

Mākslinieku Reiņa un Kristas Dzudzilo savienība ir izjukusi. Abi kopā roku rokā veidojuši savu profesionālo karjeru, bet nu mīlasstāsts beidzies, turklāt notikušajā esot iesaistīts vēl viens cilvēks – komponists Krists Auznieks, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns".

Vizuālā māksliniece Krista Dzudzilo (35) un scenogrāfs Reinis Dzudzilo (37) vairs nav kopā, žurnālam apstiprina māksliniece. Šāds pavērsiens sagādājis lielas sirdssāpes Reinim, tas neesot noslēpums daudziem kultūras aprindu ļaudīm. Kāds anonīms cilvēks "Kas Jauns" sacījis, ka scenogrāfam esot ļoti smagi tikt pāri sievas aiziešanai.

Lai gan neviens no Dzudzilo nevēlas plašāk stāstīt par savu privāto dzīvi, Krista Dzudzilo apstiprina, ka jau labu laiku vairs nav kopā ar Reini Dzudzilo, abi dzīvo atsevišķi. Arī viņai šķiršanās nav bijusi viegla. Viņa noskaņota arī turpmāk strādāt teātra mākslā kopā ar šķirto vīru, turklāt Krista paturēs Dzudzilo uzvārdu, ar kuru viņu iepazina plašāka publika. "Reinis ir brīnišķīgs un skaists cilvēks," labus vārdus savam bijušajam velta Krista.

"Kas Jauns" vēsta, ka māksliniece sagājusi kopā ar komponistu, Latvijas Komponistu savienības priekšsēdētāju Kristu Auznieku. Dzudzilo kā mākslinieku pāris iepriekš strādājuši kopā ar Auznieku radošos projektos.

Publiski pieejamā informācija gan liecina, ka Auznieks ASV ir precējies ar pianistu Robertu Flaicu, kurš savā "Bandcamp" profilā Auznieku sauc par savu vīru.

Pilns raksts lasāms 18. jūnija "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!