Foto: Aivo Kallas

Bijusī TV raidījumu vadītāja Trīna Randlo šobrīd Igaunijā pazīstama kā uzņēmējdarbības mentore. Koronavīrusa pandēmijas laikā viņa izšķīrās no sava toreizējā partnera un sāka izklaidēties ar "Tinder". Tomēr lietotne nesniedza pietiekami daudz informācijas par fizisko saderību ar potenciālo partneri, tāpēc Trīna izveidoja aplikāciju, kurā pēc vīrieša rokas fotogrāfijas var uzzināt viņa "vīrišķās mantības" proporcijas.

"Tas bija brīnišķīgs ceļš," pasmaida Trīna. Dzīvojot Singapūrā, viņa 2019. gadā strādāja pie jaunas skriešanas treniņu metodikas uz skrejceliņiem un sadarbojās ar vairākiem anatomijas ekspertiem. Taču globālā koronavīrusa pandēmija apgrieza viņas dzīvi kājām gaisā – viņa izšķīrās no sava toreizējā partnera un bija spiesta atgriezties Igaunijā.

"Kad viss bija ciet, "Tinder" kļuva par manu izklaidi. Ak, tie "svaipi"! (Pavilkt pa kreisi vai pa labi – red.) Man tie bija apnikuši. Te es atklāju, ka man ir ieradums lūgt vīriešiem, lai viņi man atsūta savas rokas foto. Šis jautājums mani sāka vajāt, un es uzrakstīju draugam, kurš labi pārzina anatomiju, lai pajautātu, vai te ir kāda saistība. Rokas forma? Līdzīgas proporcijas?" atceras Trīna.

Visi vīrieši, kurus viņa lūdza nofotografēt roku, bija ļoti atsaucīgi – labprāt atsūtīja savas rokas bildi – un neviens par viņu nepadomāja neko sliktu, atceras Trīna. Gluži pretēji, viņa stāsta, tā bija laba tēma sarunas uzsākšanai. Kad Trīna redzēja roku, kas nelīdzinājās viņējai, godīgi atzina, ka nelolo daudz cerību.

Domās viņa parakņājās pagātnē un nonāca pie secinājuma, ka visiem iepriekšējiem partneriem, ar kuriem bija lieliska saderība, rokas bija līdzīgas viņas plaukstai. Ne izmēra, bet formas ziņā.

Krāšņas atsauksmes un aizvainoti vīrieši

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!