Foto: Privātais arhīvs

"Es teicu – jā!" savā "Instagram" profilā sestdien priecīgi raksta mūziķa Mika Dukura mīļotā, uzņēmēja Endija Kalniņa jeb Kalendy. Viņa publicējusi fotogrāfijas, kurās ar neslēptu lepnumu pāris izrāda Endijas kreiso roku, kuras zeltnesī zaigo zīmīgs gredzentiņš.

Lai gan krāšņās bildes tapušas Nordeķu muižā, komentāros pie ieraksta Endija atklāj, ka bildinājums izskanējis Budapeštā.

"Braucām uz Lenny Kravitz koncertu un izrādās @miks_dukurs bija ieplānojis lielo pārsteigumu 😍💍 Manā dzimšanas dienā pateicām arī visiem draugiem! Uzaicināt blogerus un pateikt – šo nedrīkst postot, haha 🤣🫶🏼Bet nu jau savā anniversary datumā dalāmies arī ar visiem jums!" "Instagram" stāsta līgava.

Miks un Endija iepazinās pagājušā gada septembrī, kad Dukura ģimene bija izjukusi. Intervijā "Delfi" Endija stāstīja: "Mēs iepazināmies septembrī, vairāk nekā mēnesi pēc Mika aiziešanas no sievas. Iepazināmies pavisam nejauši klubā "Skapis", apmainījāmies ar kontaktiem, un Miks mani uzaicināja uz savu koncertu. Tad nu kopš tā laika dodos viņam līdzi gandrīz uz visiem viņa koncertiem. Man ļoti patīk redzēt viņu uz skatuves."

Šo dzīves pavērsienu abi drīz vien nosvinēja radoši, radot savu pirmo kopīgo dziesmu "Eternity" jeb "Mūžība". "Laiks rādīs, vai būs kā dziesmā," toreiz sprieda Miks Dukurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!