Foto: F64/Kadrs no video

"Runā, ka sievietes pēc šķiršanās kļūstot skaistākas. Lūkosim, vai tā ir. Es zinu, ka jūs redzat pārmaiņas manī – gan ārēji, gan iekšēji. Jā, tādas ir," – ar šādiem vārdiem pie saviem "Instagram" sekotājiem nedēļas nogalē vērsās ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova, liekot noprast, ka vairs nav kopā ar savu vīru, basketbolistu Jāni Timmu.

"Netīrās veļas mazgāšanas nebūs. Tādēļ pat nemēģiniet to darīt manā lapā. Mēs esam pieauguši cilvēki, un esam pateicīgi viens otram par kopīgi noieto ceļu. Tas bija sarežģīts, bet ļoti interesants," raksta Anna.

Drīz pēc šī paziņojuma Sedokova publicēja nākamo, kurā pavēstīja, ka, sākot jaunu dzīvi, spērusi tādu pašu soli kā daudzas citas sievietes. Proti, mainījusi frizūru – gan krāsu, gan garumu. Jaunā sasuka gan vēl netiek atrādīta, dziedātāja vēsta, ka pagaidām gūstot baudu no šīm pārmaiņām, kā arī tā, ka viņu neviens nepazīšot.

Sedokova un Timma sāka tikties 2019. gada vasarā. 2020. gada septembrī abi salaulājās. Timma bija Sedokovas trešais vīrs. Četru gadu laulības laikā pāris izgājis cauri vairākiem attiecību sarežģījumiem, un par notiekošo itin regulāri bija informēts arī mīlnieku kuplais sekotāju pulks. Vairākas reizes laulātie risinājuši savas attiecības publiski, taču drāmas allaž beigušās samiernieciski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!