Foto: Privātais arhīvs

Pirms četriem gadiem Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena posās kāzām ar armēņu izcelsmes scenāristu un kino producentu Maiklu Elojanu. Taču nu kļuvis skaidrs, ka kāzas nedz nav notikušas, nedz arī visdrīzāk nenotiks. Pedersenas bijušais līgavainis Maikls Elojans apprecējis citu.

2020. gadā jūnijā Elojans savā "Instagram" platformā dokumentēja skaistu bildināšanu – pēc divu gadu draudzības ar Moniku Pedersenu abi bija nolēmuši precēties. Lai gan abi dzīvoja un strādāja Losandželosā, Monika intervijā žurnālam "Santa" stāstīja, ka kāzas vēlas svinēt Latvijā un tās notiktu gan latviešu, gan armēņu tradīcijās. Viņa arīdzan vēstīja, ka vēlas, lai viņas eventuālie bērni runātu latviski.

Savu līgavaini Monika bija satikusi augstskolā, kad viņai bija 23 gadi. Elojans mīļoto bildināja pēc divu gadu draudzēšanās. Taču pēc kāda laika ne Monikas, ne Elojana "Instagram" profilos nebija ne miņas par to, ka abi būtu kopā. No abu profiliem bija pazudušas arī kopbildes. Tāpat viņa bija devusi mājienus, ka ir mīļās attiecībās ar gleznotāju Džeremiju Allenu.

Nu Maikls Elojans padarījis pilnīgi skaidru faktu, ka draudzība ar Moniku Pedersenu pavisam noteikti ir cauri, jo vietnē "Instagram" publicējis kadrus ar kāzām Grieķijā, un tā nav Monika ar kuru viņš mij gredzenus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!