Foto: Liene Petersone

Apprecējusies bijusī LTV laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa un uzņēmājs Artūrs Plūme, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve". Kāzas nosvinētas Rīgā, pulcējoties tikai pašu tuvāko cilvēku lokam.

"PDz" Ramona atklājusi, ka ar vīru iepazinās 2018. gadā. Artūrs Plūme bijis viņas slepenais pielūdzējs un sūtījis viņai uz darbu ziedus. Sākumā sūtījis ziedus un pēc tam uzrakstījis soctīklos, aicinot uz randiņu 16. decembrī, zīmīgais datums iegravēts arī abu laulības gredzenos. "Diena, kad pirmo reizi satikāmies, mums ir tik īpaša, ka turpinām to atzīmēt katru dienu," izdevumam stāsta Ramona.

Kāzas viņi atzīmējuši augustā Rīgā, tikai pašu tuvāko cilvēku lokā. Bez aizkustinājuma asarām kāzās neiztika daudzi. Ramonu aizkustināja pirmā redzēšanās ar vīru kāzu tērpos, kā arī tēta vešana pie altāra.

Kāzu tērpu izvēle bijusi ļoti ātra un viegla – vīrs uzvalku atradis gandrīz uzreiz, bet Ramona piemērījusi kādas septiņas kleitas pirms atradusi īsto. Medusmēnesī abi devušies uz Itāliju Amalfi un Sorrento, kur devušies arī savā pirmajā kopējā ceļojumā.

Ramona pēc kāzām pārņēmusi vīra uzvārdu. "Es skaidri zināju, ka gribu mainīt uzvārdu. Sākotnēji ar jauno uzvārdu šķita mazliet savādi, bet, saņemot jauno pasi un ID karti ar uzvārdu Plūme, pārņēma ļoti labas izjūtas. Nu pie jaunā uzvārda esmu pieradusi," stāsta Ramona.

Ramona Salmiņa LTV nostrādājusi gandrīz piecus gadus – viņa vēstīja par laikapstākļiem gan "Rīta Panorāmā", gan vakara ziņu blokā, veidoja sižetus arī citiem LTV raidījumiem. "Bet nu esmu sapratusi, ka sasniedzu savas virsotnes, realizēju tik daudz, cik biju izvirzījusi," par lēmumu pamest darbu televīzijā žurnālam viņa atklājusi 2023. gadā žurnālam "PDz". Šobrīd viņa vairāk atpazīstama kā "360TV ZIŅneši" seja.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 38. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!