Foto: Vida Press

Aktieris Čenings Teitums un Dženna Devana pabeiguši šķiršanās procesu sešus gadus pēc šķiršanās prasības iesniegšanas, vēsta "New York Post". Laulības šķiršanās process tik ilgi ievilcies, jo pāris nebija spējis vienoties par peļņas sadalījumu no "Magic Mike" franšīzes.

Sīkāka informācija un detaļas par šķiršanos gan nav atklātas, taču pēc tiesas dokumentu iegūšanas "Page Six" apstiprina, ka abas puses piekritušas atteikties no alimentiem un tikties ar tiesnesi privāti, lai risinātu tālākus iespējamus konfliktus, kas saistīti ar vienošanos par kopīgā bērna aizbildniecību.

Šķirtajam pārim ir dotas 45 dienas, lai vienotos par izmaiņām bērna alimentos vai atrisinātu apsūdzību par līguma pārkāpumu, kas saistīts ar bērna uzturlīdzekļiem. Izlīgums viņiem ļaus izvairīties no tiesas prāvas, kas paredzēta decembrī.

Ieilgušais šķiršanās process pamatojams ar "Magic Mike" peļņu, jo filmēties franšīzē Teitums sāka, kad abi vēl bija kopā. Vēl pirms pāris nedēļām šķirtais pāris strīdējās par Teituma ienākumiem no "Magic Mike", tādēļ šķitis, ka šķiršanās process nonācis strupceļā. Devana Teitumu apvainoja par kopīgo līdzekļu izmantošanu, lai uzsāktu projektu. Tas viņai dotu tiesības saņemt atmaksu.

Taču Teituma aizstāvju komanda apsūdzēja Devanu par šī jautājuma cilāšanu, lai kavētu un paildzinātu šķiršanos. Tika apgalvots, ka aktieris vairākkārt nācis pretī, piedāvājot izlīguma priekšlikumus un mēģinot atrisināt saspringtās problēmas tiešā veidā.

Devana šķiršanās papīrus iesniedza 2018. gadā, pēc pāra deviņus gadus ilgās laulības. Abi bija nolēmuši, ka oficiālais laulības šķiršanas datums būs 2018. gada 2. aprīlis. 2019. gada 20. novembrī tiesnesis viņus pasludināja par juridiski neprecētiem. Taču, lai arī viņus jau ilgu laiku nesaista laulības saites, šis izlīgums ļaus abiem pilnībā pārvarēs šķiršanos un pievērsties savām jaunajām attiecībām.

Teitums satika Devanu filmas "Step Up" filmēšanas laukumā 2006. gadā, abi saderinājās 2008. gadā un vēl pēc gada salaulājās. Teitumam un Devanai ir kopīga 11 gadus veca meita.

Šobrīd gan Teitumam, gan Devanai ir jaunas attiecības. Teitums ir saderinājies ar Zoju Kravicu, dziedātāja Lenija Kravica meitu, ar kuru sāka tikties 2021. gadā. Lai arī abi ir saderinājušies, Teitums 2023. gadā atzinis, ka nav pārliecināts, vai laulība ir domāta viņam.

Savukārt Devana 2020. gadā saderinājās ar aktieri Stīvenu Kazī. Pārim ir arī divi kopīgi bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!