Foto: Midjourney/DELFI

Ne visi padomi ir lūgti, ne viss, kas melns uz balta rakstīts, ņemams par pilnu un īstenojams dzīvē. Nereti pietiek vien ar pasmiešanos... Piedāvājam iepazīties ar lērumu dažādu padomu un viltību, ko seksa dažādošanai ieteikuši tā sauktie sieviešu žurnāli. Žurnālu grēdas šķirstījuši un komentējuši "Delfi Bublik" autori. Tāpat viedokli izteicis viens vīriešu kārtas pārstāvis – seksologs Artūrs Vāvere, kā arī sieviete – seksa eksperte Rita Lasmane.

Seksologs Artūrs Vāvere (turpmāk – AV) norāda: "Katrā ziņā izskalot muti pirms un pēc orālā seksa būtu ieteicams. Tomēr gāzētā ūdens gaisa burbulīši mutē nesaglabājas un, veicot šo procesu, nekāda papildu kairinājuma no šī gāzētā šķidruma nebūs."

Anonīmais atbildētājs (turpmāk –): "Tas būs neticams piedzīvojums arī tev, jo īpaši – kad ūdens sāks līt caur nāsīm. Svarīgākais – neaizrīties!"

– Cik ilgi jāplāno veikt orālos priekus, tas tajā padomā nav rakstīts? Burbuļi pazūd diezgan ātri, un kas jādara, kad tie pazuduši, lai eleganti, bez aizrīšanās, nepārtraucot iesākto, atbrīvotos no ūdens, kas mutē? Un cik liels gāzētā ūdens daudzums nepieciešams?

– Un pati tā laikā veic pašnāvību, aizrijoties gan ar locekli, gan ūdens gāzi. Vai vismaz iepriecini ar burbuļu šalti caur nāsīm.

Palūdz, lai vīrietis uzmauc prezervatīvu saldējuma konusam un izmanto to dildo vietā.

AV: "Diez vai kas prātīgs sanāks, īpaši, ja saldējuma konuss būs no trauslas vafeles. Tad jau labāk paņemt gurķi un to izmantot dildo vietā, ja vīrietim nav locekļa."

– Padomdevēja ir kaut reizi dzīvē turējusi rokā ne tikai dildo, bet arī saldējuma konusu? Es šaubos, ka drupačām pilns prezervatīvs varētu tikt izmantots kā dildo.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!