Foto: LETA

21. septembrī tika slēgts bijušā hokejista Ērika Ozollapas restorāns "Munch BBQ", taču pajukušas arī viņa attiecības ar aktrisi Leldi Dreimani. Pāris vairākkārt te šķīries, te atkal sagājis kopā. Taču nu Ēriks pēc šķiršanās devies uz Ameriku, lai sasniegtu jaunas virsotnes, vēsta "Privātā Dzīve".

Jau 2023. gada augustā par pajukušajām Leldes Dreimanes un Ērika Ozollapas attiecībām vēstīja "Kas Jauns". Lai gan uzņēmējs Ozollapa savu mīļoto sievieti bildinājis pat vairākkārt, tobrīd abi izbeiguši kopdzīvi un komunicējuši stipri minimāli. Tajā laikā Lelde Dreimane šķiršanos dēvēja par radošo pauzi.

Taču šī gada pavasarī pāris atkal sagājis kopā, par to vēstījis žurnāls "Privātā dzīve". Taču nu, pēc Ērika restorāna "Munch BBQ" darbības pārtraukšanas, cauri ir arī pāra attiecības.

"PDz" Ēriks atklājis, ka devies uz Ameriku. "Ilgu laiku biju kopā ar Leldi. Tas atturēja mani doties prom, jo tomēr visa viņas dzīve un karjera ir Latvijā," viņš sacījis žurnālam. Tā kā tagad attiecības izjukušas, nav neviens, kas viņu Latvijā turētu. Pāris gadu gaitā te šķīries, te atkal sagājis kopā, taču tagad attiecībām, vismaz šobrīd, pielikt punkts.

Abi pavisam vienkārši neesot varējuši sadzīvot, taču šķīrušies kā draugi. Lai arī viņu starpā bijusi ļoti liela mīlestība un abi esot ļoti līdzīgi cilvēki, attiecības nav izdevušās. Arī Lelde Dreimane žurnālam apstiprinājusi, ka ar Ēriku šķīrušies draudzīgi. "Viņš vienmēr paliks manā sirdī," sacījusi Lelde.

Ērika aizbraukšana uz Ameriku neesot bēgšana, kā daudzi uzskata, viņš par to jau domājis pāris gadus, tagad viņam visi ceļi esot vaļā. Ēriks gan norāda, ka restorāna "Munch" darbības pārtraukšanas iemesls nav finansiālie rādītāji, jo to slēdzis, kad restorāns bija kļuvis par 14. labāko bārbekjū restorānu Eiropā. Viņš vienkārši vēlējies sasniegt jaunas virsotnes, tādēļ aizbraucis uz Ameriku.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 40. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!