Foto: Vida Press

Tabloīdi TMZ un "Page Six" vēstīja, ka skandalozajam pārim radušās attiecību problēmas un viņi gatavojas laulību šķirt. Taču nu runas par šķiršanos kliedētas, jo abi kopā tika manīti, iepērkoties kādā lielveikalā Tokijā, vēsta "New York Post".

Pavisam nesen vēl tika vēstīts, ka 47 gadus vecais reperis draugiem pastāstījis, ka plāno šķirties no 29 gadus vecās sievas, ko vēl nesen dēvēja par savu mūzu. Viņš plānojis pārcelties uz dzīvi Tokijā, bet Cenzori, kura ir arhitekte, grasījās atgriezties Austrālijā pie ģimenes un draugiem.

Vien dienu pēc tam, kad tabloīdos uzvirmojušas runas par Kanje Vesta un Bjankas Cenzori šķiršanos, pāris tās kliedēja, jo tika manīti, mīlinoties kādā Tokijas tirdzniecības centrā. Parādīšanos kopā publiski tabloīdi uztvēruši kā pierādījumu tam, ka tomēr abi nešķiras.

Staigājot pa iepirkšanās centru, Cenzori bija piekļāvusies vīram un apvijusi savu roku ap viņējo. Viņa kārtējo reizi arī izcēlās ar savu apģērbu – lai arī abi bija tērpušies baltā, Cenzori bija uzģērbusi piegulošas drēbes, taču bikšu gali bija rotāti ar izteiksmīgiem volāniem.

Vests un Cenzori gredzenus mija 2022. gada decembrī, un pirms šīs parādīšanās Tokijas iepirkšanās centrā pāris kopā tika manīti vien 20. septembrī, iepērkoties Japānas galvaspilsētā.

Veselā miesā vesels gars!

Abonē "Delfi Plus" gadam vai diviem un saņem dāvanā 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!