Foto: Vida Press

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa intervijā žurnālam "Interview" stāstījusi par savu vasaru, kura nebūt nebija tāda, kādu bija iedomājusies – atceltās koncerttūres un šķiršanās dēļ. Lai arī visu vasaru zvaigzne bijusi manāmi klusa, intervijā viņa beidzot izstāstījusi visu, kas sakrājies: Lopesa vēlējusies pierādīt sev, ka spēj būt viena.

"Delfi" jau vēstīja, ka 20. augustā Dženifera Lopesa pielikusi punktu mēnešiem ilgām baumām un spekulācijām par krīzi viņas laulībā ar Benu Afleku – aktrise un mūziķe iesniegusi šķiršanās pieteikumu. Kā ziņojis tabloīds "Daily Mail", dokumentos norādīts, ka reālais šķiršanās datums ir 2024. gada aprīlis. Pāris tik ļoti ticējis savai mīlestībai, ka pirmslaulību līgums netika noslēgts.

Lai gan abi apprecējās Lasvegasā 2022. gada 17. jūlijā, 20. augusts bija viņu tradicionālās kāzu ceremonijas datums Džordžijā, kas tagad arī kļuvis par laulības šķiršanas prasības pieteikuma datumu. Šī ir ceturtā neveiksmīgā laulība Lopesai un otrā Benam.

"Visu dzīvi ir bijis jāpierāda, ka esmu pašpietiekama," sacīja Lopesa. "Jau no mazotnes, kad ilgi nesaproti, kā justies pašpietiekami, jo uz sevi tā neskaties. Kaut kas virza tevi un tavus lēmumus, un nezini, kāpēc," par pagātni teica zvaigzne.

Strādājot pie filmas, kā arī albuma "This Is Me...Now", Lopesai šķitis, ka ir tikusi tālu un viss ir labi, taču tad sākušās ķibeles: "Es paveicu lielu darbu un paskat, kur esmu. Visa mana sasodītā pasaule eksplodēja," par pēdējo mēnešu notikumiem stāsta Lopesa.

Intervijā par šķiršanos viņa saka, ka kādu brīdi pabūs viena pati: "Jā, es nevienu nemeklēju, jo pēdējo 25, 30 gadu laikā biju šajās izaicinošajās un sarežģītajās situācijās." Tamdēļ viņa uzdeva sev jautājumu: "Ja nu es vienkārši esmu brīva?" Vasarā viņa sapratusi, ka vēlas palikt viena un pierādīt pati sev, ka spēj to izdarīt.

Lai gan intervētājai Lopesa atzina, ka reizēm, kad ir grūti, viņa jūtas vientuļi un skumji, un tas nedaudz biedē, tomēr māksliniece noteic: "Attiecības mani nedefinē. Es nevaru meklēt laimi citos cilvēkos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!