Nav nekāds noslēpums, ka vīriešu uztvere par seksu daudzos aspektos atšķiras no sieviešu uztveres. Tajā pašā laikā sievietes turpina uztraukties par savām, bieži vien iedomātajām, nepilnībām. "Delfi.ee" vērsās pie seksologa, lai reizi par visām reizēm noskaidrotu, par ko sievietēm nevajadzētu uztraukties gultā ar vīrieti.

Krūšu īpatnības

Iespējams, ka šī ķermeņa zona sievietes satrauc visvairāk, viņas ir neapmierinātas vai nu ar krūšu izmēru vai formu. Seksologs: "Vīrieši parasti nenovērtē tādas nianses kā neliela asimetrija vai mazs izmērs. Viņus vairāk interesē tikai krūšu klātbūtne." Esi pārliecināta, ja vīrietis neatlaidīgi aicina tevi uz gultu, viņš jau ir paguvis novērtēt tavas formas un ir ar visu apmierināts.

Nepietiekama epilācija

Daudzas sievietes gadiem ilgi cīnās ar lieko ķermeņa apmatojumu, bieži vien, lai izpatiktu savam partnerim. Jā, zināma daļa vīriešu necieš veģetāciju uz sievietes ķermeņa, bet pat tad, ja jums nav bijis laika apmeklēt epilācijas meistaru, atteikties no intimitātes šī iemesla dēļ nav vērts. Daži matiņi uz ķermeņa nenobiedēs vīrieti, kurš ir paspējis uzbudināties, viņš tam nebūt nepievērsīs uzmanību!

Rūpīgs grims

Vīrietim ir grūti novērtēt sievietes grimu pat ikdienas dzīvē, nemaz nerunājot par situācijām, kad partneris iededzies iekārē. Eksperts saka: "Randiņa gadījumā noteikti ir vērts veltīt laiku grimam, bet, kad runa ir par seksu, grims ir pēdējā lieta, kas vīrieti interesē." Pirms doties uz gultu, īpaši tad, kad pārņem kaisle, nepārtrauciet mirkli un neskrieniet uz vannasistabu, lai pārbaudītu, vai jūsu plakstiņu ēnojums ir savās vietās. Līdz procesa beigām no tā tāpat nebūs palicis ne miņas.

Pieredzes trūkums

Parasti par šo jautājumu vairāk uztraucas stiprākā cilvēces daļa. Seksologs: "Visā savā darba pieredzes laikā es gandrīz nekad neesmu saskāries ar vīriešiem, kas sūdzētos par partneres pieredzes trūkumu. Pat ja jums nav bijis daudz prakses, ar savu vīrieti tas ir ātri vien labojams". Vīrietim sievietes baudījums no procesa ir daudz svarīgāks par neveiklām orālā seksa tehnikām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!