Foto: PantherMedia/Scanpix
Ko pāris, kas vēlas bērniņu, mēdz darīt gadījumos, kad it kā viss pārbaudīts, it kā viss abiem kārtībā, bet bēbis nepiesakās un nepiesakās. Piedāvājam neparastu padomu apkopojumu no dažādiem forumiem un vecmātes Aijas Mikovas komentāru.

Hirudoterapija (ārstnieciska metode, kas balstīta uz medicīnisko dēļu izmantošanu). Dēles sievietes organismam palīdz ātrāk tikt pie bērniņa, jo tās uzlabo asinsriti, orgānu, tostarp dzemdes, apasiņošanu un līdz ar to vieglāk iestājas grūtniecība.

Izjādes ar zirgu. Ja to dara regulāri ilgstošu laika posmu, uzlabojas iegurņa apasiņošana, līdz ar to – visu iegurņa zonas orgānu darbība (gan sievietēm, gan vīriešiem); kā arī sievietēm intensīvāk sāk strādāt maksts muskulatūra, kas pēc dzimumakta bieži ir tieši "atbildīga" par spermas noturēšanu iekšpusē.

Pareizs uzturs. Forumos pieminētas lietas, kas jālieto, jāēd, jādzer, piemēram, esot jāēd spināti, paipalu olas, granātāboli, dateles, Indijas rieksti un mandeles. Varot palīdzēt līdzekļa "Shatavari Plus" lietošana. Varot dzert bebru dziedzeru uzlējumu, naktssveču eļļu un pat klepus sīrupu, jo tas sašķidrinot gļotas. Jālieto E vitamīna avoti, kas veicina apaugļošanos, un tie ir svaigi izdziedēti kvieši (pa 4–6 ēdamkarotēm dienā ar medu), olu dzeltenumi, dzeltenā kukurūza (vālītes, gan bieza, gan šķidra putra), kukurūzas eļļa.

Pēc dzimumakta zem dibena palikt spilvenu, lai sanāktu slīpums un viss "labumiņš" satecētu, kur tam jāsatek, tā kādu brīdi jāpaguļ uz muguras. Citi padomi dzimumaktam – jāizvēlas poza, kurā ejakulācija notiek pēc iespējas dziļāk. Te noder tā saucamā sunīšu poza, un ovulācijas dienā to vajagot darīt vairākas reizes. Vēl kāda versija – mīlēties ne biežāk kā divreiz nedēļā. Pēc mīlēšanās vajagot pievilkt ceļgalus sev cieši klāt pie vēdera un tādā pozā pagulēt kādu brītiņu uz vieniem sāniem, tad otriem.

Jāveic taisnās zarnas tīrīšanu. Paskalo (uz glāzi silta ūdens pusi tējkarotes sodas) divas reizes, aptuveni stundu vai divas pirms dzimumakta auglīgajās dienās.

Doties pie astrologiem, kas varētu palīdzēt ar datuma izvēli, paskatīties arī mēness ietekmi; homeopāta; uz adatu terapiju; kriosaunas terapiju; ajūrvēdas kūri; psihologa; dziednieka.

Pieņemt mājās kaķīti. Tam ietekme gan esot tikai tādā gadījumā, ja to dara no sirds, nevis ar domu – tāpēc, ka tā ir iespēja palikt stāvoklī. Skaidrojums no citas diskusijas dalībnieces – galvenais ir pārim abiem kopā par kādu rūpēties, izrādīt mīlestību, tā sagatavojoties mazuļa ienākšanai ģimenē. Bez tam, dzīvnieki noņem stresu un stress bieži vien esot neauglības iemesls. Pretējs uzskats – kaķu izkārnījumos ir baktērijas, kas var kaitēt auglim, līdz pat SA, tāpēc grūtniece nevar mainīt kaķim smiltis.

Aizmirst par grūtniecības plānošanu – sākt kādu nopietnu lietu: plānot darba maiņu, tālu ceļojumu, tas ir, ko būtisku, kam grūtniecība noteikti būs šķērslis. Cilvēki atceras, ka bērni ir pieteikušies pilnīgi negaidot atvaļinājumu ceļojumu laikā, jo tad cilvēki ir prom no ierastās vides, no rūpēm un darbiem, vairāk atslābinās un domā labas domas, atpūšas un nav pakļauti stresam.

Ieliekot nabā pīrsingu, uzlabojas enerģiju plūsmas un ir lielāka iespējamību palikt stāvoklī.

Pārbīdot gultu, ja tā bijusi uz āderēm.

Sievietei vajagot aizšaut pa kreisi, lai nomainītu maksts iekšējo mikrofloru.

Pirms mīlēšanās jāizkarsējas pirtī, karstumā olvadi paliekot plašāki.

Pie sienas guļamistabā sakarināt mazu bērnu bildes, tā darījuši senie ķīnieši un tas veicinot auglību; aizņemties no kādas grūtnieces kleitu un mājās ar to pastaigāt; paglaudīt citas grūtnieces punci; nēsāt līdzi latu ar stārķi; turēt mājās gumijkoku vai pujenes (var arī tikai kā gleznu pie sienas); baznīcā nolikt svecīti, lūgties vai vienkārši domāt pozitīvas domas.

Vēl idejas: biežāk tikties ar mazu bērnu mammām, paauklēt mazos, paņemt rokās un sajust tos; izremontēt māju, tā parādot, ka gaidiet jaunu iemītnieku; vēlēties pie krītošas zvaigznes; pastaigāties Dobeles rajona Pokaiņos; pastaigāties pa laukiem ar cerību, ka stārķis pārlidos pāri; kristībās paturēt rokās krustāmo bērnu.

Kādai iecienīta metode bijusi domu vizualizācija, iedomājoties, kāds būs un kā izskatīsies bērniņš, kā viņš tiks pārtīts, auklēts utt. Cita toties uzsver, ka vajag nepiedomāt un negaidīt par daudz, nepieķerties mērķim.

Vecmātes Aijas Mikovas komentārs

Tik daudz visa kā, pašai bija interesanti uzzināt. Vēl varu ieteikt, ka pēc dzimumakta jāpagriežas uz vēdera un jāpaguļ tā kādas desmit minūtes. Tas noder sievietēm, kurām dzemde vērsta uz mugurpusi.

Jāpaņem mājās mazs kucēns. Jāpamaina klimats, tas nozīmē aizbraukt uz siltajām zemēm. Vīrietim jāēd daudz gaļas un jādzer daudz kafijas.

Bet pats galvenais ir izmest no galvas domu, ka nākošajā mēnesī noteikti būs. Nevajag sekot un fanātiski uz to tiekties. Tas rada stresu un tas nav sabiedrotais bērniņa ieņemšanai. Jāatceras, ka bērniņš pats atradīs vecākus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!