Pareizs uzturs grūtniecības laikā ir labas veselības garants topošajai mammai un mazulim. Par to domā daudzas sievietes, uzskatot, ka iespējami vairāk uzturā jālieto dārzeņi, augļi, pākšaugi un zivis, jo tie taču ir minerālvielām un vitamīniem bagāti. Tomēr arī ar šiem šķietami veselīgajiem produktiem arī jābūt uzmanīgām.
Ārsti brīdina: pat tā dēvētie labie produkti var nodarīt vairāk ļauna, ja tiek runāts par topošajām mammām. Portāls Parentu.ru apkopojis ārvalstu ārstu ieteikumus jeb septiņu produktu izlasi, no kuru lietošanas topošajām mammām labāk būtu izvairīties.
Tumšā šokolāde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit