Foto: Shutterstock
Jautājumi, kas saistīti ar mazuļu ēšanu, vienmēr būs aktuāli – vai bērniņam pietiek tikai ar mammas pienu, kad sākt piebarošanu, ar ko sākt, kādā vecumā sākt dot gaļu… Te gan jāatzīmē, ka katrs bērns aug un attīstās individuāli, un, pirms pieņemt kādus jaunus lēmumus par mazuļa ēdināšanu, noteikti vajadzētu konsultēties ar savu pediatru, tomēr piedāvājam divu bērnu mammas un pavāres Ingas Kalniņas pieredzi, kas atspoguļota, gluži tāpat kā vēl virkne citu ideju, viņas veidotajā blogā "Lepetitpot.lv".

Inga veido blogu par un ap savu meitiņu – Grētu Teodoru. "Ilgi gaidīta un ļoti, ļoti mīlēta jau no pirmās sekundes, kopš uzzinājām par viņu. Tikai dabiski, ka vēlamies meitai sniegt tikai to labāko, ko spējam. Arī attiecībā uz ēdienu. Gribu meitai parādīt un iemācīt, ka garšu pasaule ir aizraujoša.

Pirmo reizi ko citu kā mammas pienu viņa pagaršoja savā četru mēnešu jubilejā. Pirmais, kā lielākajai daļai bērnu, tas bija ķirbis. Tādēļ, ka no pašu dārza, tādēļ, ka zināms un tādēļ, ka ātri pagatavojams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!