Esam saņēmuši jautājumus no vairākām mammām, kādā vecumā bērnam var sākt piedāvāt kaut ko eksotiskāku un vai patiešām asu ēdienu ēšana ir jāsaista arī tautību un gēniem. Ieskatu par šo tematu sniedz Gita Ignace, sertificēta uztura speciāliste, kura konsultē Ogres slimnīcā un Āgenskalna klīnikā.
Nav tādas vienotas sistēmas par to, no cik gadu, mēnešu vecuma var sāk dot asās garšvielas. Tas atkarīgs no kultūras, ģimenes tradīcijām, vides, kurā aug bērns, un, protams, arī no bērna veselības stāvokļa, uzsver Ignace.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit