Foto: Shutterstock

Nopērkamās gatavās bērniem domātas putriņas un biezenīši parasti tiek gatavoti no produktiem, kas tikuši uzkarsēti līdz ļoti augstai temperatūrai un tad atdzesēti. Šādā veidā sagatavotai pārtikai ir ļoti ilgs derīguma termiņš (līdz pat diviem gadiem), bet produktu garša un dažas uzturvielas šādā veidā tiek neitralizētas un pat likvidētas.

Ja gatavosi ēdienu pats, tu vari būt drošs, ka tavs mazulis saņems tikai vislabākos produktus, ka putriņas būs svaigas un aromātiskas, un saturēs visas svarīgākās barības vielas, nevis iebiezinātājus un konservantus. Šādā veidā tu vari pieradināt mazuli pie dažādu produktu garšas un veidots pats savas kombinācijas, jo tikai tu pats vislabāk zini, kas tavam bērnam garšo vislabāk. Lūk, šajā rakstā vari iepazīties ar metodēm, kā mazulim vislabāk pagatavot ēdienu!

Gatavošanas metodes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!