Atbildes uz un ieteikumus par to, kā tad labāk uzsākt piebarošanu un kas jāņem vērā, domājot par zīdaiņa uzturu no sešu mēnešu vecuma līdz pat brīdim, kad tas izaudzis par trīsgadīgu mazuli, podkāstā "Veselīgs uzturs ar Kristīni Podvinsku" pārrunā uztura speciālistes Kristīne Podvinska un Lilita Manīga.
"Tas, ko tu dosi ēst, pa lielam veido viņa nākotni. Var gan pozitīvi ietekmēt veselību un visu pārējo, gan tieši otrādi – vari visu sabojāt vienā mirklī," par pareiza uztura ieviešanu mazotnē stāsta uztura speciāliste Lilita Manīga. Manīga arī norāda, ka pamatu pamati, kas jāievēro, uzsākot piebarošanu, ir tas, ka ēdienam jābūt veselīgam un uzturam – sabalansētam, pagatavotajam nevajadzētu pievienot sāli, cukuru un garšvielas, kā arī jāizvairās no ēdieniem, kuros ir mākslīgās krāsvielas un konservanti. Lūk, dažas svarīgākās lietas, ko uztura speciālistes pārrunāja podkāstā!