Foto: Privātais arhīvs/publicitātes foto
Azartspēļu magnāts Jānis Zuzāns un viņa mīļotā sieviete Ilze Grīnberga aprīļa sākumā manīti operas "Dons Karloss" pirmizrādē, un dāmas rokās mirdzējusi 2290 ASV dolāru vērta "Dolce & Gabbana" somiņa, novērojis izdevums "Kas Jauns". Tas vēl nav viss – abi pie operas piebraukuši atsevišķi un - gluži vienādos spēkratos, luksusa mašīnās.

Kā vēsta žurnāls, miljonāru Zuzānu līdz Operas namam atvedis privātais šoferis, stūrējot melnu "Porsche Cayenne Turbo". Izdevums lēš, ka šāds spēkrats nemaksā mazāk par 100 tūkstošiem eiro.

Tieši uz mata tāds pats auto ir arī Zuzāna draudzenes Ilzes Grīnbergas rīcībā, tiesa, nedaudz vecāks modelis. Katrs ar savu mašīnu piebraukuši pie Baltā nama, abi satikās. "Izkāpis no auto, miljonārs galanti devās pretī draudzenei un, kamēr šoferis pārsēdās Ilzes mašīnā, lai novietotu to stāvvietā, Jānis ar Ilzi, mīļi sadevušies rokās, steidza uz Operas ieeju, lai pagūtu ieņemt vietas skatītāju zālē," raksta "Kas Jauns".

Mīlnieki septembrī atzīmēja trīs gadu kopā būšanas jubileju.

Atgādinām, ka ārlaulības mīlestības dēļ miljonārs šķīra savu šķietami saticiīgo laulību ar Dinu Zuzāni. 2021. gadā uzņēmējs portālam "Delfi" pavēstīja, ka šķiras no sievas, ar kuru kopā bija pavadījis 40 gadus.

2022. gada septembrī Dina Zuzāne negaidīti devās mūžībā. Šogad Zuzāns parūpējās par eleganta kapu pieminekļa uzstādīšanu bijušajai sievai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!