Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un pašmāju dīva Linda Leen pēc ilgāka pārtraukuma izgājusi sabiedrībā, šonedēļ raksta izdevums "Kas Jauns". Viņa apmeklējusi kinolentes "Bezkaunīgie" pirmizrādi un tur bijusi kopā ar filmas galvenās lomas atveidotāju Didzi Jonovu, kurš ikdienā rosās psiholoģijas jomā kā attiecību eksperts. Jonovs izdevumam skaidro, ka abi ar Leen ir draugi.

Didzim Jonovam režisora Aika Karapetjana jaunajā filmā "Bezkaunīgie" tikusi galvenā loma, lai gan Jonovs nav profesionāls aktieris. Filmas pirmizrādi kinoteātrī "Splendid Palace" viņš pameta kopā ar Lindu Leen, viņai nesot daļu no ziediem, ko Jonovs saņēma uz skatuves.

Kā žurnālam paskaidrojis pats Jonovs, viņš un māksliniece pazīstami jau ļoti sen, taču "beidzamajā laikā esam kaut kā vairāk satuvinājušies". Abi daudz laika pavadot dziļās sarunās, abiem esot līdzīgs domu gājiens, kā arī abus saistot "sevis atklāšanas, meklēšanas un izzināšanas procesi".

Linda Leen jau izsenis zināma kā sieviete, kas padziļināti interesējas par pašanalīzi. Vaicāts, vai profesionālā joma bija tā, kas abu saveda kopā, Jonovs saka, ka uz šo jautājumu ētisku apsvērumu dēļ nevēlas atbildēt.

Viņš skaidro, ka ar Leen draudzējas kā cilvēks ar cilvēku, nevis kā vīrietis ar sievieti. "To saku, lai cilvēki nepadomā ko citu," uzsver attiecību eksperts.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!