Fоtо: LETA
Pirms 11 gadiem pamatīgi sašķobījās aktrises Marijas Bērziņas attiecības ar savu tēvu, lai gan agrāk abiem bijušas labas attiecības. Kopš aktieris šķīrās no Marijas mammas Lenvijas Sīles, viņš uzskata, ka meita pret tēvu auklē naidu. Savukārt Marija intervijā žurnālam "Santa" paudusi, ka ilgojas pēc tēva, tomēr jēdzīga komunikācija ar viņu nesanākot, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Privātā Dzīve", atsaucoties uz Bērziņas interviju nesenajā "Santā", raksta, ka aktrise jau trīs gadus savu tēvu nav satikusi, jo nav iespējas tikties divatā aci pret aci – Bērziņš tā nevēlas. Pēdējoreiz telefoniski abi runājuši pavasarī, un aktrisei sūrst, ka tēvs neredz savu mazdēlu augam. Viņasprāt, Bērziņš ar meitu komunicējot tikai caur presi un tādējādi radies mākslīgi uzpūsts konflikts, taču abi neesot pat strīdējušies. Bērziņa vēlētos, lai tētis beigtu "dirsties" un atsāktu normālu komunikāciju.

Citādos ieskatos ir pats aktieris. Viņš meitai pārmet naidpilnu attieksmi un tikšanos divatā sauc par nereālu, jo baidās no iespējamā infarkta: "No Marijas, kopš esmu šķīries ar viņas mammu, mīlestību pret sevi diemžēl neesmu sajutis. Tikai melus un šantāžu. Es varu tikai vēlreiz novēlēt Marijai iemācīties cienīt un mīlēt savu tēvu. Nenoliedzami, es mīlu savu meitu, lai kādas arī būtu vai nebūtu attiecības. Mīlu un lūdzu Dievu par savu mazdēlu [..] Bet tikties ar viņu [meitu] netaisos. Neesmu aicināts ne uz pirmizrādēm, ne jubilejām – ne Marijas, ne mana mazdēla. Šķiršanās tiesā es no Marijas saņēmu dubļu lavīnu: "Man gar manu dzērājtēvu nav nekādas daļas"," no meitas saņemto frāzi atceras Bērziņš.

Bērziņam nepatīkama bijusi arī saruna ar Mariju, kad viņš zvanījis, lai apsveiktu mazbērnu svētkos, bet meita esot uzreiz prasījusi dokumentus par naudu kādas radinieces uzturēšanai. Savukārt meitas interviju "Santā" tēvs traktē kā šantāžu, kas speciāli veidota laikā, kad viņš koncerttūrē svin savu jubileju. To lielā mērā organizējusi Bērziņa pašreizējā dzīvesbiedre Inese, ar kuru, kā noprotams, Marijai nav labu attiecību.

"Principā atslēgas vārds ir naids, jo es aizgāju no viņas mātes," attiecības ar meitu komentē aktieris.

Atgādinām, ka Andris Bērziņš un Lenvija Sīle šķīrās 2015. gadā, Marija Bērziņa ir viņu vienīgais bērns. Aktrise pērnā gada pavasarī laida pasaulē pirmdzimto – puisēnu. Bērziņa ir kopā ar diriģentu Ģirtu Gailīti.

Pilns raksts par Bērziņu ģimenes drāmu lasāms 31. oktobra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !