Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Hokeja leģenda Sandis Ozoliņš jau pusotru gadu tiesājas ar savu bijušo sievu Sandru Ozoliņu, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Tiesvedība saistīta ar naudas piedziņu, kapitāldaļu reģistrēšanu un prasības nodrošinājumu. Žurnāls analizē, ka Sandim, iespējams, ir parādsaistības pret Sandru, no kuras viņš šķīrās 2011. gadā.

To, vai tiešām hokejistam pret šķirto sievu ir parādsaistības, jālemj tiesai, taču tā esot krietni ievilkusies, atliktas un pārceltas vairākas tiesas sēdes, norāda izdevums. Tas noskaidrojis, ka tiesa lēmumusi iesaldēt Sandim Ozoliņam piederošo māju un zemi Baltezerā – īpašums ieķīlāts bankā, un šogad 15. augustā tiesa tam uzlikusi ķīlas tiesības Sandras Ozoliņas prasības nodrošināšanai.

Tādējādi leģendārais hokejists ar šo īpašumu neko nevar darīt līdz pat tiesas beigām vai nodrošinājuma atcelšanai. "Kas Jauns" raksta, ka minētais Baltezera īpašums šovasar ticis izlikts pārdošanā portālā "ss.lv", par to prasot 750 tūkstošus eiro. Šobrīd sludinājums vairs nav aktīvs, norāda medijs.

Hokejists ar Sandru apprecējās 1992. gadā. Tā kā Sandis spēlēja NHL klubā Sanhosē "Sharks", pāris dzīvoja ASV, kur pasaulē nākuši divi dēli. Viņiem tagad ir 28 un 26 gadi, abi ir ASV pilsoņi. 2009. gadā Ozoliņš atgriezās Latvijā, taču Sandra Ozoliņa ar dēliem palika Amerikā. Pēc gada Ozoliņš vēlējās laulību šķirt arī juridiski. "Kas Jauns" norāda, ka hokejistam tolaik bija radušās simpātijas pret TV seju Annu Lieckalniņu.

Ozoliņš šobrīd dzīvo laimīgā laulībā ar bijušo "Mis Latvija" Inu Avlaševicu. Abi apprecējās 2021. gadā, vēlāk piedzima hokejista trešais dēls Olivers. "Kas Jauns" atzīmē, ka ar otro sievu viņam ir noslēgts laulāto mantisko attiecību līgums par visas mantas šķirtību.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!