Fоtо: F64/Kadrs no video
Dziedātājas Annas Sedokovas un latviešu basketbolista Jāņa Timmas laulībā ir problēmas, divu stundu garā intervijā "YouTube" kanālam "Fametime" atzīst māksliniece. Abi nav izšķīrušies, taču pašķīrušies gan. Kā skaidro Sedokova, līdzās Timmam viņa bijusi spiesta atteikties "no visas pasaules", pat draudzeņu viņai vairs neesot. Iemesls – vīrs viņu mīlot tik stipri, ka dažkārt tas kļūst mokoši abiem.

Kā skaidro krievu dziedātāja, viņa pieļāvusi tipisku kļūdu – apprecoties atteikusies no visas pārējās pasaules. Tāpat noticis arī ar Timmu, taču laulības gados tieši šis aspekts izvērties par problēmu. Sedokova teic, ka attiecības ar basketbolistu ir viņas līdz šim ilgākās, vienlaikus problēmas laulībā ir.

Vaļsirdīgā sarunā dziedātāja klāsta, ka Timma esot ļoti greizsirdīgs. "Viņš ļoti centies cīnīties ar sevi, taču pēc iedabas ir greizsirdīgs un ļoti emocionāls. Kopumā viņš atbalsta manu karjeru, bet viņam ir liela vēlme valdīt pār mani, tas viņam aizver širmi," saka Sedokova. Piemēram, viņa bijusi spiesta divreiz atteikties no dalības Krievijas TV realitātes šovā Timmas dēļ, kaut šovs solījis "milzīgas iespējas". Tobrīd Timma gaidījis kontrakta noslēgšanu un sieva visu to laiku bijusi ar viņu.

Reiz viņa vīram arī vaicājusi: "Kā tas nākas, ka man vairs nav palikusi neviena draudzene?" Dziedātāja atzīst, ka tas nav normāli. Arī Timmam vairs neesot draugu. "Būtībā sanācis, ka ārpus mums nav pasaules," analizē Sedokova, "mēs patiešām esam viens otru noēduši".

Arī pati dziedātāja esot greizsirdīga, un tās izpausmes viņai parasti nozīmējot, ka laiks šķirties. Citkārt viņa tā arī darījusi, bet laulībā ar Timmu cenšas strādāt ar sevi. "Viņš vienmēr ļoti cīnījies par mani, viņš ir super gādīgs un rūpīgs," viņa slavē vīru un uzskata, ka pati vien vainīga attiecību problēmās.

"Viņš ir vainīgs tikai tur, ka ļoti stipri mani mīl. Reizēm saku: varbūt vari mazlietiņ mazāk? Citādi ir par traku," – tā Sedokova.

Māksliniece arīdzan noliedz to, ka abu publiskā attiecību skaidrošana "Instagramā" būtu iestudējums popularitātes vairošanai. Izrādās, Timma parasti emociju uzplūdā kaut ko publicē, bet sieva nespēj noturēties neatbildējusi. Sedokova pēc tam no savas PR komandas saņemot visu, kas par notikušo vēstīts presē. Dziedātāja vīru mācot, ka nedrīkst ģimenes strīdus iznest ārā publiski. Šī iemesla dēļ abiem bijušas lielas domstarpības.

Pēc vairākkārtējas pašķiršanās abi tomēr tagad skaitās kopā. "Nemelošu un neteikšu, ka mums viss ir labi. Mēs patlaban dzīvojam atsevišķās valstīs. Es viņu cienu un mīlu, bet problēmas mums tiešām ir," intervijā saka Sedokova.

Atgādinām, ka Sedokova ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu apprecējās Maskavā 2020. gada septembrī. Sportists ar juteklisku foto nesen atzīmēja kāzu trešo gadadienu. Trīs gadu laulības laikā pāris izgājis cauri arī attiecību sarežģījumiem, un par notiekošo nereti tikuši informēts arī mīlnieku kuplais sekotāju pulks. Vairākas reizes laulātie risinājuši savas attiecības publiski, taču drāmas allaž beigušās samiernieciski.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !