Foto: Publicitātes foto
TV šova "Slavenības bez filtra" cienītāji jau vairākas dienas var sekot līdzi pavērsienam boksera Kristapa Zuša statusa maiņā – viņš nu apņēmis sievu. Influencere Elīna Pakalne nav pirmā Zuša sieva, – reiz viņš jau bija precējies. Tieši šī iemesla dēļ Zutis nav noskaņots pirkstā nēsāt laulību gredzenu.

"Es vienreiz jau biju precējies un tad es to mēģināju nēsāt, bet nesanāca. Es zinu, ka nebūs," – tā par tradīciju nēsāt riņķi zeltnesī spriež Zutis.

Pirms kāzām pielaikojot gredzenu, bokseris vairākkārt uzsvēra savu nostāju un visbeidzot nonāca pie kompromisa, proti, viņš to iekārs ķēdītē un nēsās kaklā, jo likt gredzenu pirkstā Zutis kategoriski atsakās.

Abi mīlnieki jau iepriekš vienojušies, ka gredzeni nebūs no parastā zelta, bet gan maķenīt smalkāki – no baltā zelta darināti. Gan jaunā sieva Elīna, gan Zutis pats šo simbolu uzskata par "mīlestības apliecinājumu līdz pat laulības galam".

"Delfi" jau vēstīja, ka Kristaps Zutis un Elīna Pakalne pēc apmēram gadu ilgušām viļņveidīgām attiecībām 15. decembrī paslepeni iestūrēja laulības ostā. Pāris par to nepateica pat saviem tuvākajiem radiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!