Foto: Shutterstock

Pirmais iespaids ir svarīgs visās situācijās, bet jo īpaši brīdī, kad, sasvīdušajās rokās sažņaudzis CV, mēģini iepatikties savam (potenciāli) jaunajam priekšniekam. Pašas pirmās asociācijas par otru rodas vien dažu sekunžu laikā. Tātad pirms vēl paspēsi atvērt muti, lai stāstītu par saviem panākumiem, tavs vizuālais tēls jau būs runājis pirms tevis. Lūk, ko vari vilkt uz interviju, lai atstātu labu iespaidu.

Ko vilkt augšdaļā?

Domājams, reti kuram tik ļoti jālauza galva par to, ko vilkt uz darba interviju, kā cilvēkiem, kas cīnās par iekļūšanu modes žurnāla "Vogue" komandā. Tāpēc autori dalās dažos labos ieteikumos. Pirmām kārtām, darba intervija varbūt nav tā labākā vieta, lai vilktu savu mīļāko kreklu, uz kura lieliem burtiem ir firmas logo vai Žorža Siksnas portrets (gribētos teikt, ka tas atkarīgs no vakances...).

Tas tāpēc, ka jebkurš pārlieku spilgts apģērbs vai milzu logo var aizēnot tavas prasmes un sakāmo. Jāatzīst, ka tā ir slidināšanās uz plāna ledus, jo, no otras puses, ir svarīgi arī atklāt savu personību. Ja košas krāsas ir daļa no tavas būtības, protams, iekļauj tās savā izvēlētajā apģērba komplektā, bet dari to gaumīgi, piekodina "Vogue" autori.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!