Ideja par šādas specializētas kafejnīcas izveidi radās pirms pusotra gada, kad Sabīnei tika atklāta alerģija pret glutēnu. Viņai pilnībā nācās pārveidot savus ēšanas paradumus, un meitene saskārās ar problēmu, ka piedāvātais sortiments ir ļoti šaurs, ne vienmēr garšīgs, kā arī dārgāks, salīdzinot ar ierastajiem miltu izstrādājumiem. Stāsta Sabīne: "Lielākā produktu daļa ir jāgatavo mājās, bet ne vienmēr tam atliek laika, kā arī, lai pagatavotu bezglutēna miltu izstrādājumus, ir nepieciešamas speciālas zināšanas."
Meklējot informāciju, Sabīne atklāja, ka daudzās valstīs cilvēkiem ar glutēna nepanesību ir izveidotas speciālas ēdināšanas vietas, taču Latvijā tādu nav. "Esam apsekojuši pāris vietas, kas piedāvā uz vietas ceptus bezglutēna produktus, bet diemžēl tie tiek ražoti turpat, kur glutēnu saturošie produkti. Lai būtu garantija, ka produkti nesatur glutēnu, tiem jānodrošina pilnīgi atsevišķa ražošanas vieta," turpina Sabīne.