"Pasakiet savam pavāram, ka viņš nejēdz gatavot! Un atlaidiet viņu…" - vietējie kulināri pat aci nepamirkšķina, kārtējo reizi dzirdot šādu vēstījumu no klienta, kurš, pasūtījis kartupeļus ar siļķi, sašutumā klaigā, ka zivs nav sagriezta kā "smalks tartars", bet pasta "al dente", viņaprāt, ir neizvārīta.
Pieredze rāda, ka labs Latvijas pavārs bez darba nepaliks. Ja konkrētajā mirklī nekā piemērota nav dzimtenē, viņu ar visiem nažiem (jā, jā, nopietniem pavāriem ir savi personīgie naži) aizšaus uz Norvēģiju vai Austriju. Pietiek vien ielikt sludinājumu tajā pašā "ss.lv". Eiropā zina, ka darbinieki no Latvijas raujas kā zvēri un gatavo ļoti pieklājīgu ēdienu par samērā nelielu naudu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit