restorāns profesionālā virtuve pavārs krāsns uguns
Foto: Shutterstock
Vai bērnībā vēlējies kļūt par skolotāju? Stjuarti? Varbūt par izsmalcinātu šefpavāru? Ja savu sapni īstenot neizdevās, šoreiz "Viņa" komanda izraudzījusies dažas profesijas, kuru noslēpumos caur atslēgas caurumu ļaujam arī ieskatīties.

Sniedzam iespēju ielūkoties advokāta ikdienas ritējumā, kurā viens no amata stūrakmeņiem ir prasme turēt muti, jo advokāts klienta noslēpumus aiznes līdzi kapā, bet pļurkstētājus ar kaunu padzen no profesijas.

Varbūt tevi uzrunās stāsts par šefpavāra ikdienu un viņa labākajiem draugiem – "mikreni", koncentrātiem un biznesa pusdienām. Tomēr tikpat labi – ieinteresēs stāsts par vecmāti, kura vēl 19 gados domāja, ka bērni dzimst caur nabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!