Anti-eidžinga jeb pretnovecošanās tirgus ir nozare, kur gadā tiek tērēti miljardiem eiro. Gandrīz katru dienu tirgū ienāk jaunas procedūras, tehnoloģijas un ierīces, kas sola sniegt pārsteidzošus rezultātus. Tomēr dažkārt nekas nav labāks par senām metodēm, piemēram, aizlienētām no tradicionālās ķīniešu medicīnas.

Tādas tradicionālās ķīniešu medicīnas prakses kā akupunktūra jau izsenis tiek izmantotas dažādu veselības stāvokļu ārstēšanai un vispārējai labsajūtas nodrošināšanai. Daudzi cilvēki alternatīvās dziedināšanas metodes izmanto tieši jauneklīgas ādas saglabāšanai. Līdz šim populāras ir bijušas kosmētiskās akupunktūras, gua sha akmeņu masāžas. Jaunums šajā arsenālā ir sejas kaulu pliķēšana.

Gadu tūkstošiem ķīniešu medicīnas pamatprincips ir tas, ka garīgā, emocionālā un fiziskā veselība savstarpēji viena otru ietekmē. Sejas kaulu pliķēšanas skaidrojums ir, ka tā ir vērsta uz neredzamiem meridiānu punktiem sejā, kas būtībā ir enerģētiskie kanāli organismā. Kosmētikas akupunktūras speciāliste Sāra Bredena izdevumā "Glamour" paziņo: "Pieskaroties šiem akupunktiem, tiek atjaunota normāla enerģijas (vai Chi) plūsma, kas ir atbildīga par veselību."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!