Fоtо: Shutterstock

Pieņemsim, ka tev jādodas uz kādu pasākumu un tu vēlies sapucēties. Tu dodies uz kādu no Rīgas lielveikaliem, lai sava budžeta ietvaros atrastu līdzīgu kleitu tai, ko ieraudzīji Heilijas Bīberes "Instagram" kontā.

Veikalā tavā acu priekšā ir simtiem apģērba gabalu. Kamēr tiec līdz kleitām, jau esi nosvīdusi. Tu atlasi trīs vai četrus it kā sava izmēra variantus, kas izskatās vairāk vai mazāk reprezentabli, uz kuriem nav citu iepirkšanās entuziastu tonālā vai dezodoranta nospiedumu, un dodies uz pielaikošanas kabīni. Tur ir grūti pat pagrozīties, nemaz nerunājot par ērtu pārģērbšanos (jo īpaši ziemā). Bet tu nepadodies, jo esi gatava būt karstākā čiksa ciemā. Fantāzijas par aplausiem un pūļa apbrīnu, ko esi kultivējusi savā galvā, pēkšņi pieklust, jo tā perfektā kleita, ar kuru biji gatava valdīt pār pasauli, tev mugurā izskatās briesmīgi. Vidukļa daļā tā karājas kā maiss, kamēr gurni un dibens ir iespīlēti kā cīsiņš. Vēl drusku, un vīles atsprāgtu vaļā. Nemaz nerunāsim par to, ka tavas krūtis pēkšņi vairs neizskatās 10/10, jo kleitas augšdaļa ir pārāk cieša un viss veļas ārā pa malām.

Izklausās komiski, taču skarbā dzīves realitāte ir tāda, ka to piedzīvo pārāk daudz sieviešu. Tu izvēlies it kā sava izmēra apģērbu, taču tev tas neder, un tu jūties ļoti slikti par savu ķermeni. Tavs iepirkšanās entuziasms strauji sarūk, tu aizej mājās un apsoli sev, ka neēdīsi vakariņas.

Kas vainas apģērbu izmēriem?

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !