Fоtо: Vida Press

Bikses ziemā, šorti vasarā. Šorti šogad ir tik dažādi kā paši cilvēki – mikroskopiski, klasisko biroja bikšu ampluā, atgādina vīriešu apakšveļu un pat skolas vēstures stundās apgūto.

Ja ir jāatgādina un jāpārliecina par to, kāpēc vērts ir izvēlēties šortus, lai iet būtiskākie, praktiskie apsvērumi – kustību brīvība un gaisa cirkulācija ap kājām, kas samazina svīšanu un pārkaršanas risku.

Bridžertona

Negaidīta un tomēr nepārsteidzoša tendence ir gaiši, mežģīņu, cakaini, volānveida šorti – tādi, kādi sen senos laikos tika valkāti zem kleitām kā apakšveļa. Lai tomēr neizskatītos pēc veļas, šāda stila šortus ieteicams valkāt ar smagnējākiem apģērbiem un aksesuāriem. Piemēram, kombinējot ar kovboju vai baikeru stila zābakiem, džinsa vai ādas jakām. Ja šorti ir tumšā krāsā, tad, saskaņojot ar līdzīga toņa kreklu vai žaketi, kostīms ir gatavs!

Bokseršorti

Mode un sabiedrība ir kļuvusi daudz atvērtāka, un tagad ir norma, ka sievietes iepērkas vīriešu apģērbu nodaļās. Šīs vasaras ērtie kokvilnas šorti tiešām izskatās kā vīriešu apakšveļas veikalā iegādāti, lai gan ir speciāli paredzēti publiskai valkāšanai. Tendence ir ambicioza un piemērota tikai tām, kuras labi pārzina modes trikus. Lai šorti neizskatītos pēc apakšveļas, valkāšanas formula – meklēt līdzsvaru, proti, kombinēt tos ar formāliem krekliem, biezākām un raupjākām faktūrām.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !