Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Keitija Perija iejutusies modeles ādā un modes skatē demonstrējusi tā saucamo "kailo kleitu", kas intīmās ķermeņa daļas piesedz tikai ar dažiem centimetriem ģeometriskas formas auduma gabaliem.

Nedēļas nogalē Parīzē norisinājās prestižā stila žurnāla "Vogue" modes skate, kas bija veltīta dažādiem franču modes periodiem, zīmoliem un desmitgadēm. Lai ievadītu Parīzes Olimpiskās spēles, akcents tika likts uz sporta noskaņām. Modeļu vidū bija atlēti, dziedātāji un ikoniskas modeles. Viena no tām – dziedātāja Keitija Perija, kura defilēja, tērpusies visnotaļ savdabīgā kleitā.

Perija, kas pati dzimusi astoņdesmitajos gados, defilēja 1980. gadu segmentā – veltījumam cīņas mākslai. Viņai mugurā bija atkailinoša kleita no zīmola "Noir Kei Ninomiya" 2019. gada rudens/ziemas kolekcijas. Tā papildināta ar mežģīņu zābakiem, atglaustiem matiem, rozīgu lūpukrāsu un pieskaņotām acu ēnām.

@katyperry

VOGUE WORLD x WOMAN’S WORLD

♬ Woman's World - Katy Perry

Pēc modes skates māksliniece internetā dalījās ar aizkulišu video un fragmentu no skates. "Es to demonstrēju," saka Perija ar šampanieša glāzi rokās. "TikTok" video klipa fonā skan dziesma "Woman’s World", kas singla veidā iznāks 11. jūlijā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!