Fоtо: Shutterstock

Minisvārki allaž ir raisījuši diskusijas neatkarīgi no valkātāja vecuma. Bet dažam labam jebkurš kailas ādas pleķītis ir "problēma", un nav pat svarīgi – atsegts ir plecs vai uzvilkti svārki, skatam atklājot kājas visā to krāšņumā. Tā ir vēl viena problēma diskusijā par sievietes ķermeni, kurš nereti raudzīts kā iekāres objekts, bet šādi uzskati sakņojas senos aizspriedumos un bailēs, raksta "The New York Times".

Vilkt īsus brunčus nav ar likumu aizliegts, ne viens naudas sodu par to neuzliks. "Viss, izņemot intīmās daļas, var būt atklāts publikā," "The New York Times" stāsta Sūzena Skafidi no Fordemas universitātes Modes tiesību institūta. Tas nozīmē, ka var valkāt tik īsus svārkus, cik vien sirds kāro gandrīz visur. Protams, otra daļa – nosodījums.

Būsim godīgi, dažiem nievājoši paklačoties par to, kas kuram mugurā un cik nu "izvēle neveiksmīga", ir īsta medus maize. Reizēm apģērbs kļūst ja ne svarīgāks, tad vismaz līdzvērtīgs uzvedībai – tam, ko dari. Tad tērps strādā tavā labā vai pret tevi.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !