Foto: Publicitātes foto

Patiešām – slavenā "Playboy" modele un "Pludmales patruļas" aktrise Pamela Andersone neveic filleru vai botoksa injekcijas. Viņas kosmētiķe Klāra Hrzušča izdevumā "The Sun" atklāj Andersones ādas kopšanas rutīnu un izskaidro viņas motivāciju nelietot dekoratīvo kosmētiku.

Ņujorkā bāzētā skaistumkopšanas uzņēmuma "Klara Beauty Lab" dibinātāja Klāra Hrzušča (Klara Chrzuszcz) rūpējas par 56 gadus vecās Pamelas Andersones nenoliedzami jaunavīgi mirdzošo sejas ādu. "Viņa neveic neko invazīvu: nekādas operācijas, nekādas pildvielas vai botoksa. Pamela ir ļoti dabiska, bet attiecībā uz ādas kopšanu – ļoti azartiska." Andersone uzticas meistares inovatīvajām idejām, ja vien tās nav invazīvas procedūras.

Tīrīt un attīrīt

Speciāliste uzsver, ka būtiskākais ir labi attīrīta sejas āda. Ikdienā atbrīvoties no atmirušām šūnām, sviedriem, kosmētikas atliekām, eļļām un jāveic pīlings. "Ādu labi ir gan jānotīra, gan jānoloba. Lai efektīvāk atbrīvotos no netīrumiem, es viņas jauko seju izspaidu, lai iztīrītu visas poras. Patiešām spiežu. Varbūt tāpēc pati ikdienā esmu tik mierīga un relaksēta, jo ikdienā moku cilvēkus," viņa joko.

Pēc manuālās netīrumu ekstrakcijas viņa izmanto skābekļa terapiju un citus efekta pastiprinātājus jeb būsterus, noslēgumā – gaismas terapiju. Un šo sadistisko procedūru ārste veic vienu vai divas reizes nedēļā, ja ir iespējams.

Lai līdzsvarotu tik skarbu poru attīrīšanas metodi, būtiski ir izmantot tīrus un bagātīgi mitrinošus produktus. "Vienmēr izmantojam kvalitatīvu ādas tīrīšanas līdzekli, kas nebojā ādas barjeru. Šūnu apmaiņas stimulēšanā nepieciešams balanss – āda jāizaicina, nepārspīlējot. Stimulēt, bet netraumēt," viņa uzsver. Galvenais esot konsekvence un regularitāte.

Mirdzēt no iekšiņas un āriņas

Lai 56 gadus vecumā āda mirdzētu gluži kā pirms 20 gadiem, tiek veikta ādas ārstēšana ar biostimulantu nanoinfūziju, lai aktivizētu kolagēna, elastīna un fibroblastu ražošanu. Speciāliste apraksta sarežģīto procedūru: "Tas piešķir stiklam līdzīgas ādas izskatu, jo āda tiek barota no iekšpuses, mitrināta, pievilkta un atjaunota. Man patīk teikt, ka tas liek jums izskatīties tā, it kā tikko būtu piedzīvots lieliskākais randiņš vai esi atgriezusies no atvaļinājuma. Vai grūtniecības mirdzums bez grūtniecības iestāšanās."

Lietoto produktu vidū ir ādas ārstes zīmola "Klara Beauty" apsārtuma mazināšanas līdzekļi un sejas krēmi, mitrinoši serumi no "Skinceutical’s".

Hrzušča var lepoties arī ar psiholoģes izglītību, un viņa izdevumā atklāj savus novērojumus par Holivudas spīdekļu uzvedību. Tie ir skarbi: "Jo augstāka ranga slavenība, jo pazemīgāka uzvedība. Jo neievērojamāka, jo šķiet, ka cenšas iezīmēt savu teritoriju," spriež ārste.

Acīmredzot uz Pamelu tas neattiecas. Ārste arī paskaidro, kāpēc viņa, neraugoties uz kritiku, aizvien sabiedrībā dodas bez dekoratīvās kosmētikas uz sejas (vairāk lasi te): "Viņa vēsta, ka drīksti nebūt perfekts. Tas ir labi, jo visi tādi ir! Viņa nudien ir kā nesen uzplaucis zieds!"

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!