Foto: Vida Press

Mūziķis Džastins Bībers, divkārtējs "Grammy" un 23 "Teen Choice Awards" balvu ieguvējs, drīzumā kļūs par tēvu un, acīmredzot, arī par sieviešu apavu modes noteicēju.

Pagājušās nedēļas nogalē Bīberu ģimene pastaigājās pa Ņujorkas ielām. Sievas Hailijas oriģinālās stila izvēles jau atkal piesaistīja apkārtējo uzmanību, kamēr pats Džastins izrādījās īstenāks dumpinieks un modes pazinējs.

Tēla autore, izslavētā slavenību stiliste Karla Velča viņu bija ietērpusi blāvi dzeltenā "Ouer" zīmola burbuļa formas kreklā, gaši zilos džortos līdz ceļgaliem. Uzmanību piesaistošākā bija apavu izvēle – tirdzniecībā vēl nepieejamās dāņu zīmola "Vinny’s" "Mary-Jane" modeļa kurpes, kas kombinētas ar garām, baltām zeķēm.

Šī gan nav pirmā reize, kad Bībers valkā apavus, kas parasti saistīti ar mazām meitenēm, nevis pieaugušiem vīriešiem. Šīs pašas kurpes, bet ar rozā zeķēm, viņš bija apāvis, dodoties uz vēlajām brokastīm restorānā "Sadelle’s SoHo", bet 22. jūnijā komplektā ar treniņbiksēm. Uzticīgi un uzcītīgi viņš mazpamazām sper savus pirmos patstāvīgos stila soļus.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!