Foto: Publicitātes foto

Stiliste Indra Salceviča raidījumā "Kad viņas satiekas" dalījusies ar saviem galvenajiem ieteikumiem modes jomā. Indra uzsver, cik svarīgi ir valkāt to, kas patiešām der un liek justies ērti, kā arī to, ka pārliecība un labsajūta ir būtiski faktori, lai izskatītos stilīgi un pievilcīgi

Stiliste uzskata, ka apģērbam jāatbilst cilvēka ķermeņa formai un personībai, nevis jācenšas sekot visiem modes trendiem: "Svarīgākais ir vilkt drēbes, kas tev der. Tas ir pats svarīgākais. Protams, arī atbilstoši tavām ķermeņa proporcijām, jo tas ir lielākais grēks – tu nopērc kaut ko un stāvi spoguļa priekšā, nesaprotot, kā to uzvilkt, vai apģērbs nav piemērots ķermeņa proporcijām." Taču, ko iesākt, ja veikalos nav pieejams apģērbs, kas atbilstošs ķermeņa proporcijām?

"Tādā gadījumā ir jāiepērkas ārzemēs", saka Indra. Diemžēl dāmām ar garām kājām vai tieši otrādi – īsākām kājām – piemērotu apģērbu atrast ir problemātiski: "Mēs esam tā sajaukušies, kādreiz jau tie pamata modeļi un pamata piegrieztnes tapa savādāk. Tagad mēs esam tik daudz savairojušies no visām nācijām, ka mēs esam baigais mikss. Esam vai nu gari vai nu īsi, un pēkšņi mums ir Holivudas smaidi un Dženiferas Lopesas dibeni."

Indra atklāj, ka pašas ģērbšanās stilu ietekmē ādas slimība psoriāze, kas liek izvēlēties vairāk melnos un tumšos toņos. Senāk, īpaši akadēmijas laikā, Indra ģērbusies spilgti un krāsaini un arī tagad, ja slimība ļauj, izvēlas košākus tērpus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!