Foto: Shutterstock

Vienalga, vai tā būtu darba vide, pirmais randiņš vai vakara izgājiens ar draudzenēm, – nekļūdīga izvēle šobrīd būs plats, pat pārliels pletkrekls, raksta "Jana.delfi.ee".

Pārliels krekls, kas šķietami aizlienēts no vīriešu garderobes, saderēs ar ļoti daudziem apģērbiem – kapri biksēm, mini svārkiem, plandošām lina biksēm, pat peldkostīmu. Universāls garderobes elements, kas iederas arī pludmales stilā!

Ja posies pelnītā atpūtā, atceries bagāžā ielikt vismaz vienu, bet labāk vairākus mīļākos kreklus. Tie izglābs tevi visdažādākajās situācijās – gan pludmalē, gan vakara ballītē zem klajas debess!

Bikini labākais draugs

Nav nozīmes, vai tu valkā kopējo vai atsevišķo peldkostīmu, brīvi krītošs krekls derēs abos gadījumos. Ja domā, kā izveidot stilīgu pludmales koptēlu bez liekām pūlēm un tēriņiem, tad tev noteikti vajag pārlielu kreklu. Atceries, ka kreklam ir arī ļoti praktiska loma – tas pasargās saulē apdegušos plecus.

Ja ierasts pludmalē valkāt plandošas kleitas vai apmetņus, tos var aizstāt ar pārlielu kreklu. Tas ir ērts, vienmēr stilīgs un ideāli der vasaras sezonai.

Vasarīga tēla "odziņa"

Pārliels krekls, kombinēts ar īsiem svārkiem, brīvi krītošām biksēm vai atlasa lencīškleitu, lieliski piestāvēs vakara izgājienam uz restorānu. Savukārt, ja pludmales somā būs maksi garuma svārki vai viegli džinsi, brīvi krītošs krekls, tad bez īpašām raizēm jau pludmalē varēsi saposties vakara ballītei!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!