Foto: Shutterstock

Radusies vēl viena plaisa, kas šķietami attālina Z paaudzi no mileniāļiem. Ir zināms, ka nedrīkst valkāt augumam piegulošus "skinny" džinsus, īsas zeķes, un tagad izrādās, ka aizliegtas ir arī augstpapēžu kurpes.

Pēdējā informācija par to, ka kurpes ar augstiem papēžiem ir nepieņemamas, ir radījusi neizpratni daudziem cilvēkiem, kuri dzimuši laikā no 1981. līdz 1996. gadam. Z paaudze ir nolēmusi, ka šo apavu valkāšana vakara ballītēs cilvēkus padara par "veciem". 2024. gada klubu dzīve ir gaismas gadu attālumā no 2000. gadiem, un 1997.–2012. gadā dzimušie izvēlas daudz ērtākas alternatīvas, lai atvadītos no tulznām, sāpošām un nogurušām potītēm, ko reiz izraisīja piektdienas vakara apavu izvēle.

@amandaleefarinaa PS it’s also 90 degrees in the middle lf july #foryoupage #liveinthemoment #trendsetter #copypaste #upstateny #fridaynight #summervibes ♬ Girls just wanna have fun 2k19 remix - KB

Neērto patiesību, kas pierāda "vecumu," ir atklājis kāds nu jau virāli populārs "TikTok" videoklips. Tas uzņemts piektdienas vakarā kādā vietējā bārā, kur visa norises vieta ir piepildīta ar jaunām sievietēm, kuras, šķiet, valkā vienādu "uniformu": džinsa bikses, vienkāršu kreklu un ērtas kedas. Lai gan pirmie divi elementi ir arī mileniāļu garderobes favorīti, tieši apavi ir tas, kas 30 gadus vecākiem šķiet neiedomājams klubu apmeklējumam. Bez papēžiem un pusnaktī! Z paaudze, šķiet, ir pielikusi punktu mūžsenajai tradīcijai mājup doties ar kurpēm rokās, izvēloties komfortu kā labāku risinājumu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!