Foto: Publicitātes foto

25. augustā, publicējot īsu videoklipu soctīklā "TikTok", kurā dejo pie Bruno Mars jaunās dziesmas "Die With A Smile", Lady Gaga nevilšus ļāva ieskatīties savā grandiozajā garderobē.

11 sekunžu īsajā klipā, kuru Lady Gaga parakstījusi ar vārdiem: "Kad es iztēlojos, kā es izlaižu visu savu jauno mūziku vienā reizē," kā caur atslēgas caurumu var ielūkoties mūziķes 22,5 miljonus vērtās Malibu savrupmājas drēbju skapī. Protams, šis "skapis" patiesības labad būtu jādēvē par ģērbtuvi.

@ladygaga

🫠

♬ original sound - ladygaga

Viņas ģērbtuve ir aprīkota ar baltu marmora kamīnu, virs kura atrodas nopelnītā Oskara balva, tam līdzās – balts plīša krēsls un daudzas luksusa somas no tādiem zīmoliem kā "Hermes", "Dolce & Gabbana", "Celine" un citiem. Vienā stūrī ir vairāki saulesbriļļu plaukti, citas sienas rotā visas 13 mūziķes iegūtās "Grammy" balvas. Viss iekārtojums ir vienkāršs un elegants; glamūra efektu piešķir grandioza lustra pie griestiem un skaisti, balti, mežģīņu aizkari. Izsmalcinātai gaisotnei, pie sienām ir minimālisma mākslas darbi.

Kā vēsta izdevums "Architectural Digest", Gaga šo īpašumu iegādājās 2014. gadā un vēlāk izdevumā "Vogue" izteicās: "Šī ir mana svētnīca... mana miera oāze." Viņa to pati ir iesaukusi par "čigānu pili," lai gan ar romu tautas dzīvesstilu tai nav nekā kopīga. Īpašums plešas 24 281 kvadrātmetru lielā platībā pie Zumas pludmales un tajā ir piecas guļamistabas un septiņas vannas istabas. Galvenajai guļamtelpai jeb "suite" ir privāta terase. Pilī ir arī citas ērtības, tostarp vīna pagrabs, mājas kinozāle, boulinga zāle un bārs. Teritorijā ir arī viesu māja, zirgu staļļi, āra kamīns, terase grilēšanai, peldbaseins, burbuļvanna un ziedu dārzs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!