Foto: EPA/Scanpix/LETA

Apakšveļas zīmols "Victoria's Secret" izziņojis sava ikoniskā, daudzu jo daudzu fanu ilgi gaidītā un tomēr pretrunīgi vērtētā modes šova atgriešanos – pēc sešu gadu pauzes 15. oktobrī Ņujorkā atkal defilēs Viktorijas "eņģeļi". Pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē šovā muzikālo pavadījumu nodrošinās tikai sievietes, skates galvenā māksliniece – amerikāņu dziedātāja un aktrise Šēra.

Izsludinot Šēras uzstāšanos "Instagram", skates rīkotāji uzsvēra: "Šī ir sieviešu pasaule, ir skaidrs, ka modes šovs nevar notikt bez pašas modes mātes – Šēras! Ar lielu prieku paziņojam, ka viņa oficiāli uzstāsies "Victoria's Secret" modes skatē 15. oktobrī!"

Šie vārdi papildina video, kurā 78 gadus vecā superzvaigzne dzied savu 1998. gada superhitu "Believe". Paziņojumā iekļauts arī noslēpuma elements: "Bet viņa nebūs viena..." Skates rīkotāji sola, ka drīzumā paziņos arī pārējo mūziķu sastāvu, kas pirmo reizi šova vēsturē būs tikai sievietes.

Šobrīd zināms, ka skatē piedalīsies slavenās zīmola modeles Džidzī Hadida, Taira Benksa un Paloma Elsesera.

Agrāk modes skatei skaņu celiņus veidojuši tādi mūziķi kā Teilore Svifta, Ariana Grande, "The Weeknd" un Lady Gaga.

"Victoria's Secret" modes šovs gadu gaitā bijis pretrunīgi vērtēts, pēdējoreiz ierastajā TV formātā zīmols to rīkoja 2018. gadā. 2019. gadā šovs tika atcelts vairāku iemeslu dēļ – auditorijas interese krasi ruka, savukārt vairojās negatīvās reakcijas par iekļaujošas politikas trūkumu un nereāliem skaistuma standartiem.

Šogad maijā zīmola pārstāvji "Instagram" vēstīja: "Mēs izlasījām komentārus un jūs sadzirdējām. "Victoria's Secret" šovs ir atgriezies un tas atspoguļos to, kas mēs esam šodien, kā arī visu to, ko jūs pazīstat un mīlat – greznību, platformas, spārnus, muzikālo izklaidi un vēl! Sekojiet līdzi jaunumiem, no šī brīža viss kļūs vēl ikoniskāks."

Kā vēsta "Euronews", šobrīd notiek sarunas ar Šēru par uzstāšanos 2025. gada Glastonberijas festivālā, šogad viņa tiks iekļauta arī Rokenrola slavas zālē reizē ar "Kool & The Gang", Oziju Osbornu un Mēriju Džeinu Blaidžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!