Foto: Publicitātes foto

Problēma ar tematisko manikīru, īpaši attiecībā uz spokainajiem Halovīniem, ir tāda, ka motīvi visbiežāk ir vulgāri un bērnišķīgi. Tomēr arī rotaļīgu tematiku nagu modē var izpildīt eleganti un izsmalcināti.

Klišejiskie ķirbji, spoki un līķi lai paliek emo noskaņotiem jauniešiem – pieaugušajiem derēs atturīgāka pieeja. Nost ar naivismu un banalitātēm!

Velns un dēmoni

Arī banālas tēmas var izpildīt eleganti. Piemēram, velna ragi kā nagu galu rotājums – tik smalki, ka teju nemanāmi.

Sikspārņi

Klasiskā franču manikīra elements ar nelielu viltību – ieskatoties uzmanīgi, var saskatīt sikspārņus.

Slaims un asinis

Senais teiciens, ka "velns ir detaļās," burtiski attiecas uz Halovīna manikīru. Klasiskais franču manikīrs ir pārveidots, lai pārtaptu par asiņu, slaima gļotu un citu preteklību imitāciju.

Vampīrs

Nav nepieciešami burtiski tēli, lai uzburtu gotisko noskaņu. Mortīcijas Adamsas stila nagiem jābūt bezgalīgi gariem un asiem, lai ērtāk iecirstos upura miesā. Šāds dizains rada tumšu un elegantu efektu, kas ir tikpat noslēpumains, cik tas ir draudīgs.

Ķirbis

Oranžā krāsa ir Halovīna simbols, un neviens tematiskā manikīra dizains nav iedomājams bez atsaucēm uz ķirbjiem. Reizēm pietiek tikai ar krāsu vai kombināciju ar melno, lai radītu īsto svētku noskaņu.

Zirnekļu tīkls

Kombinējot matētas un glancētas lakas, līdzīgus toņus, var radīt elegantu un izsmalcinātu Halovīna manikīru. Smalkais kontrasts padara dizainu mazāk uzkrītošu un valkājamu arī tad, kad svētki beigušies.

Nakts

Neuzkrītošs un elegants Halovīna manikīrs var būt panākams ar noskaņu, ko rada tumšas, spokainas toņu pārejas un smalki akcenti. Ombre stils, kur krāsa lēnām pāriet no vienas uz citu, var radīt mirdzošas nakts debess efektu, savukārt aura krāsojums piešķir nagiem dziļumu un maģisku noskaņu.

Spoki un mūmijas

Jo banālāks tēls, jo smalkākam un netradicionālākam ir jābūt izpildījumam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!