Foto: Publicitātes foto, Vida Press

Reičela Gana, pazīstama kā breika dejotāja Raygun, ir atteikusies no sava zaļi zeltainā treniņtērpa, lai žurnāla "Stellar" vākam pozētu jaunā, krāšņā tēlā un zilā tērpā. Klāt arī trāpīgs citāts no intervijas: "Jums neizdevās mani pazemot. Jums tas neizdevās. Es turpināšu darīt to, ko daru."

Ceturtdien, 24. oktobrī, austrāliešu breika dejotāja Reičela Gana (Raygun) savā "Instagram" kontā dalījās ar fotogrāfijām no žurnāla "Stellar" fotosesijas, kuras iznākšana gaidāma 27. oktobrī. Attēlā viņa redzama elektriski zilā kleitā ar kuplām zvanveida piedurknēm, smalkām siksniņkurpēm, gludi atglaustiem matiem un bronzas krāsas grimu. Papildus stilīgajam izskatam žurnāla vāku rotā arī pārliecinošs citāts no viņas intervijas: "Jums neizdevās mani pazemot. Jums tas neizdevās. Es turpināšu darīt to, ko daru."

Raygun komentārs acīmredzot ir atsauce uz viņas piedalīšanos 2024. gada Parīzes olimpiskajās spēlēs breika deju sacensībās, kur viņas priekšnesums izraisīja lielu rezonansi. Neskatoties uz to, ka viņa nesaņēma nevienu punktu, sociālajos tīklos un medijos viņas sniegums tika plaši apspriests un kritizēts. Savdabīgās kustības, tostarp sejas izteiksmes, ķenguru lēcieni un neparastie pagriezieni, izraisīja neizpratni par to, kā 37 gadus vecā dejotāja bija kvalificējusies olimpiskajam konkursam uz pasaulē lielākās skatuves.

Pēc tam, kad saņēma negatīvus komentārus par savu sniegumu, Reičela Gana sociālajos tīklos aizstāvēja sevi, norādot, ka negaidīja tik daudz naidpilnu reakciju. "Lai gan es sacentos, man bija jautri, es to uztvēru ļoti nopietni. Es strādāju, gatavojoties olimpiskajām spēlēm, un es patiešām atdevu sevi visu." Arī Austrālijas breika deju organizācija "AUSBreak" apstiprināja, ka Ganas izvēle uz sacensībām notika caur "godīgu un pārskatāmu" atlases procesu.

Septembra intervijā raidījumā "The Project" Reičela Gana atzina, ka ir redzējusi tikai daļu no viņai veltītās kritikas un joprojām cenšas "apstrādāt" savas izjūtas par notikušo. "Man tas šķiet kā patiešām dīvains sapnis, no kura es jebkurā mirklī pamodīšos," Gana arī paziņoja, ka tuvākajā laikā neplāno piedalīties konkursos: "Es labprātāk koncentrēšos uz pozitīvo, uz labām atsauksmēm un prieku, ko esmu cilvēkiem sagādājusi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!