Foto: DELFI
"Esiet stilīgi un skaisti! " - ar šādiem vārdiem uz lūpam sadalītas balvas ikgadējā Baltijas modes federācijas svinīgajā pasākumā "Latvijas Stila un Modes Balva 2011". Pavisam tika sadalītas balvas vienpadsmit nominācijās. Pasākumā savu īpašo balvu pasniedza arī portāls "Delfi", jo par stilīgāko personu pērn Latvijā portāla lasītāji atzinuši TV raidījumu vadītāju Ketiju Dombrovsku!

"Es - Delfi lasītāju favorīts! Tas ir kaut kas
vauuu
- pirmo reizi tāds nereāls pagodinājums! Patiešām novērtēju un liels paldies!" - tā portālam savu prieku un pārsteigumu pauda lasītāju simpātiju ieguvēja Ketija Dombrovska. Ketija ir pārliecināta, ka dzīve ir pārāk īsa, lai ģērbtos garlaicīgi, tāpēc ir jāmet kautrība pie malas un jāuzdrošinās būt krāsainākiem un redzamākiem.

Oficiālajās nominācijās uzvarēja šādas slavenības - par gada stilīgāko aktieri tika atzīts Ivars Krasts. Stilīgākās aktrises gods tika Regīnai Razumai, kas mirdzoša un priecīga paziņoja - "laikam biju to pelnījusi". Stilīgākā dziedātāja - ekspresīvā Agnese Rakovska, kas arī pasākuma laikā kāpa uz skatuves, lai nodziedātu enerģijas pārpilnu dziesmu. Stilīgākais dziedātājs - neviens cits kā Markus Riva. "Viņš jau vairākkārt ir bijis nominēts šai balvai un beidzot taisnīgi to ieguvis," tā Markus uzvaru komentēja neviens vien klātesošais.

Par gada stilīgāko mūzikas grupu tika atzīti "Instrumenti", stilīgākā TV zvaigzne pērn bijusi "Ievas pārvērtību" viena no vadītājām Anita Altmane, bet stilīgākais TV raidījuma vadītājs - "Kinomānijas" vadītājs Jānis Strapcāns, kurš pats ceremonijas brīdī atradās Indonēzijā.

Par stilīgāko debiju modē tika atzīts zīmols "SockBox". Kā atzina klātesošie modes eksperti, tieši "SockBox" ietekmē sievietes Latvijā pārstājušas valkāt bikses, lai varētu uzvilkt svārkus un krāšņās "SockBox" zeķes un zeķbikses. "Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kurš tika atvērts 2011. gadā" - šis gods tika veikalam ZoFa (Antonijas iela 22). "Gada modes mākslinieka" tituls piešķirts Alisei Trautmanei (zīmols Narciss), bet balvu par lielu ieguldījumu Latvijas modes attīstībā saņēma Žanete Auziņa.

Stilīgākās slavenības izvēlējās žūrija, kurā bija Latvijas glancēto modes žurnālu galvenie redaktori, fotogrāfi un žurnālisti. Balva tika pasniegta jau septīto gadu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!