Foto: PantherMedia/Scanpix
Jūs zināt, ka jūsos mīt dieviete? Hēra, Artemīda, Prozerpīne, Hekate, Selēna vai Lilita – katrs no šiem arhetipiem, atkarībā no Mēness izvietojuma horoskopā, ietekmē jūsu izskatu, veselību un veiksmi. Kā uzzināt, kas es esmu, kā sadraudzēties ar savu dievieti un kļūt laimīgai?

To noskaidrot palīdzēs astroloģe Marina Deržavina bezmaksas seminārā 12. maijā "Veselības dienā" izstādē "ExpoBeauty2012".

Mums, sievietēm, Mēness, kas ir saistīts ar "iņ" - sievietes enerģiju, ir tikpat svarīgs kā Saule, kas ir saistīta ar "jaņ" enerģiju. Mēness izvietojums horoskopa kartē nosaka mūsu karmisko sievietes būtību - emocionalitāti, līdzjūtību, labestību, mūsu aizraušanās un ieradumus.

Mēness cikls ilgst 28 - 29 dienas un dalās četrās fāzēs. Izrādās, ka ir svarīgi ne tikai, kurā zodiaka zīmē Mēness bija dzimšanas brīdī, bet arī kurā Mēness fāzē - pilnmēnesī vai jaunā Mēnesī, cilvēks piedzima. No tā ir atkarīga mūsu sievietes daba, sievas, mātes un draudzenes būtība.

Mēness ietekmē ne tikai mūsu dvēseles noslēpumus un emocionālo uzņēmību, bet arī kopējo sievietes arhetipu. Artemīda, Hēra, Prozerpīne, Hekate, Selēna un Lilita - šīs dievietes dzīvo katrā no mums. Turklāt tās laika gaitā mainās.

Šie arhetipi ļoti labi atspoguļo sieviešu atšķirības un ietekmē attiecības ar vīriešiem, izskaidrojot attiecību rašanās grūtības un mehānismus.

Jūs izvēlaties valdonīgus un veiksmīgus vīriešus? Neizteiksmīgus un radošus? Bērnišķīgus? Kādi vīrieši izvēlas jūs? Jūsu iekšējā dieviete nosaka noteikta tipa vīrieša izvēli un attiecības ar viņu. Labā ziņa - to var ietekmēt.

Lielā mērā tas ir atkarīgs no tā, kuras dievietes arhetips šajā brīdī valda pār jums. Vienai  ērtai dzīvei ir nepieciešama monogāmija, tradicionālais ģimenes institūts un bērni. Cita sieviete visaugstāk vērtē savu neatkarību, viņa ir mērķtiecīga, aktīva, brīva. Ir sievietes, kurām nemitīgi ir jauni romāni, viņas meklē kaislību spēles un emociju vētras. Kādai ir nepieciešama vientulība - viņai ir svarīgs garīgums.

Iepazīstieties un sadraudzējieties ar savu iekšējo dievieti. Tas jums palīdzēs sadzīvot ar sevi un apkārtējiem, kļūt vēl harmoniskākai, un tātad arī laimīgākai. Jūs sapratīsiet savu sievietes būtību un iemācīsieties izmantot savu iekšējo potenciālu.

Par to, kurš no četriem pamat arhetipiem ir jūsējais un ko ar to darīt, jūs uzzināsiet 2012. gada 12. maijā bezmaksas seminārā izstādē "ExpoBeauty2012".

"Veselības dienas" un "Stila un modes dienas" semināru sarakstu meklējiet www.expo-beauty.eu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!