Foto: Kadrs no video
Krieviete Valērija Levitina (attēlā) atgādina skeletu vai dzīvu mironi - ar anoreksiju sirgstošā sieviete gadiem badojusies un šobrīd sver tikai 25 kilogramus.

Monako dzīvojošā Levitina nesen piedalījusies Andreja Malahova raidījumā Krievijas Pirmajā televīzijas kanālā.

Valērija, kura šobrīd ir 39 gadus veca, sāka ievērot drakonisku diētu, kad pirms vairākiem gadiem pārcēlās no Krievijas uz ASV. Tolaik viņa bija slaida un pievilcīga meitene, bet kompleksus radīja atmiņas par bērnību, kad viņa bijusi apaļīga un bieži par to izsmieta.

Amerikā pavadītajā laikā Levitina pat paspēja ar panākumiem piedalīties vairākos skaistumkonkursos, tomēr pamazām stāvoklis kļuva nopietnāks, un par pievilcīgu viņas arvien kārnāko stāvu vairs atzina tikai viņa pati.

Apsēstība ar neēšanu turpinājās, un pēdējos gadus sievietes dzīvībai pastāvīgi draud briesmas, jo terapija līdz šim izrādījusies bezspēcīga.

Levitina, piedaloties Krievijā populārā šovmeņa Andreja Malahova vadītajā raidījumā Сегодня вечером, atzina, ka viņas piemēram vajadzētu kalpot par mācību jaunām meitenēm, cik bīstama ir pārmērīga aizraušanās ar diētām.

Mūmijai līdzīgu izskatu Valērija ieguvusi ilgos badošanās gados. Nu viņa jau vairs praktiski neatšķir dažādu pārtikas produktu garšu, bet olbaltumvielas, taukvielas un ogļidrātus uzņem, vadoties pēc stingras shēmas.

Lai nezaudētu samaņu zemā asinsspiediena dēļ, sieviete katru dienu izdzer vismaz divus litrus kafijas.

Valērija Levitina cer uzlabot veselību, pateicoties Monako siltajam klimatam.

Valstī, kur saule spīd 350 dienas gadā, viņas novājinātais organisms cenšas atgūt zaudēto veselību, bet pagaidām ievērojamu panākumu nav. Valērijai spēka pietiek tikai mācībām, un ienākumus veido tikai bezdarbnieka pabalsts.

Lai piedalītos raidījumā, Valērija pirmo reizi 23 gadu laikā atgriezusies dzimtajā Maskavā. Viņa atzīst, ka labprāt paliktu Krievijā, jo tur jūtoties labāk.

Video: pasaulē vājākā sieviete Krievijas 1. kanāla raidījumā. Uzmanību - nepatīkami kadri!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!